kaapino 0 #1 Napisano 17 Maja 2012 Witam!!2 dni temu kupiłem zegarek Casio g-shock model GA-120A-7AER.Posiada on wyświetlacz z godziną jak i wskazówki. Godzina na wyświetlaczu jest prawidłowa lecz wskazówki wskazują wogóle inną godzinę. Proszę i pomoc nastawienia go lub podanie linku z polską instrukcją do niego gdyz dostałem tylko obcojęzyczną.Pozdrawiam !!! i z góry dziękuję.kaapino 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ladek22 2639 #2 Napisano 17 Maja 2012 Witam!!2 dni temu kupiłem zegarek Casio g-shock model GA-120A-7AER.Posiada on wyświetlacz z godziną jak i wskazówki. Godzina na wyświetlaczu jest prawidłowa lecz wskazówki wskazują wogóle inną godzinę. Proszę i pomoc nastawienia go lub podanie linku z polską instrukcją do niego gdyz dostałem tylko obcojęzyczną.Pozdrawiam !!! i z góry dziękuję.kaapino Witam! Musisz ustawić strefę czasową. Napisz do kolegi 0,1 , bo On ma chyba linki do instrukcji roznych zegarkow Casio. Spróbuj wyszukać na forum, bo kiedys gdzies widzialem temat instrukcji! Pozdrawiam Przemek 0 Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaapino 0 #3 Napisano 17 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź ale z trudem bo w końcu przysiadłem się w ciszy do niego a że znam troche angielski wziałem do ręki instrukcje i go nastawiłem dziwi mnie jednak fakt że Nie ma takiej strefy czasowej jak WARSAW GMT +1 są inne +1 jak berlin ale żeby nie było polski dziwne... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #4 Napisano 17 Maja 2012 Co jest wyświetlane na prawym wyświetlaczu? EDIT: Ups, spóźniłem się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pingo 0 #5 Napisano 21 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź ale z trudem bo w końcu przysiadłem się w ciszy do niego a że znam troche angielski wziałem do ręki instrukcje i go nastawiłem dziwi mnie jednak fakt że Nie ma takiej strefy czasowej jak WARSAW GMT +1 są inne +1 jak berlin ale żeby nie było polski dziwne... No bo Polska leży w tej samej strefie co np. Paryż, Berlin, Sarajewo, Skopie, Zagrzeb, więc nie ujęto akurat Warszawy. Na pewno masz za to PAR na wyswietlaczu, albo wlasnie BER i na tej podstawie ustawiasz czas dla Polski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach