Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kaapino

Nastawianie zegarka Casio g-shock model GA-120A-7AER

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!!

2 dni temu kupiłem zegarek Casio g-shock model GA-120A-7AER.Posiada on wyświetlacz z godziną jak i wskazówki. Godzina na wyświetlaczu jest prawidłowa lecz wskazówki wskazują wogóle inną godzinę. Proszę i pomoc nastawienia go lub podanie linku z polską instrukcją do niego gdyz dostałem tylko obcojęzyczną.

Pozdrawiam !!! i z góry dziękuję.

kaapino

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!

2 dni temu kupiłem zegarek Casio g-shock model GA-120A-7AER.Posiada on wyświetlacz z godziną jak i wskazówki. Godzina na wyświetlaczu jest prawidłowa lecz wskazówki wskazują wogóle inną godzinę. Proszę i pomoc nastawienia go lub podanie linku z polską instrukcją do niego gdyz dostałem tylko obcojęzyczną.

Pozdrawiam !!! i z góry dziękuję.

kaapino

Witam! Musisz ustawić strefę czasową. Napisz do kolegi 0,1 , bo On ma chyba linki do instrukcji roznych zegarkow Casio. Spróbuj wyszukać na forum, bo kiedys gdzies widzialem temat instrukcji! Pozdrawiam Przemek

Przemek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź ale z trudem bo w końcu przysiadłem się w ciszy do niego a że znam troche angielski wziałem do ręki instrukcje i go nastawiłem dziwi mnie jednak fakt że Nie ma takiej strefy czasowej jak WARSAW GMT +1 są inne +1 jak berlin ale żeby nie było polski dziwne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest wyświetlane na prawym wyświetlaczu?

EDIT: Ups, spóźniłem się. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za odpowiedź ale z trudem bo w końcu przysiadłem się w ciszy do niego a że znam troche angielski wziałem do ręki instrukcje i go nastawiłem dziwi mnie jednak fakt że Nie ma takiej strefy czasowej jak WARSAW GMT +1 są inne +1 jak berlin ale żeby nie było polski dziwne...

No bo Polska leży w tej samej strefie co np. Paryż, Berlin, Sarajewo, Skopie, Zagrzeb, więc nie ujęto akurat Warszawy.

Na pewno masz za to PAR na wyswietlaczu, albo wlasnie BER i na tej podstawie ustawiasz czas dla Polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.