Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

marekm

Bransoleta do Longines Conquest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kupiłem swego czasu kwarcowego Longines Conquest (L3.659.4.56.3) na czarnym pasku. Wszystko jest OK, ale ponieważ zegar posiada klasę wodoszczelności 300m, pomyślałem, że mógłby czasami zanurkować za mną (tzn. popływać). Oczywiście pod warunkiem, że będzie na bransolecie. Pytałem dzisiaj w sklepie, ale pani musi w tej sprawie wysłać maila do dystrybutora, więc trochę to potrwa zanim do mnie oddzwoni.

Może któryś z kolegów z branży orientuje się w cenie oryginalnej bransolety i gdzie by ją można ewentualnie kupić.

Dziękuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszt 486zł brutto, do zamówienia w serwisie SGP.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za informację.

Przeczuwałem, że tanio nie będzie. :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie czy w przypadku bransolety "z rynku" lepiej kupić 22mm i 1mm spiłować (Longines ma 21mm w uszach) czy 20mm i zaakceptować lekki luz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luz jest niedopuszczalny, grozi zgubieniem zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam do tematu, tzn. chciałbym zamówic oryginalną bransoletę do swojego Conquest'a (L3.659.4.56.3).

Będę wdzięczny za wskazanie konretnego miejsca gdzie mogę zamówić (adres, link).

Dziękuję :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.