Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jussi

Nixon co powiecie o tej firmie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Z góry chciałem przeprosić jeśli umieścilem temat w złym dziale.

Mam pytanie odnośnie zegarkow marki Nixon wiem ,ze to jest młoda firma ze stanów i robią rożne akcesoria i nie wiem co mam o niej sadzić ,czy są to zegarki pokroju CK ,guess itd czy coś lepszego. Gdzies znalazłem info ,ze mechanizmy maja robione w Szwajcarii ceny tez znacznie wyższe niż przeciętny guess ,a o wyglądzie sie nie wypowiem ,bo każdy ma swój gust , dla mnie akurat są dość ciekawe . Czekam na odpowiedz .

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież zegarki pokazują czas, telefonu czy mikrofalówki z tą funkcją chyba na nadgarstku się nie nosi, przynajmniej nie ja. Wobec tego to chyba zegarki są jednak, c nie? :)

Instagram: przemekspce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nixon to nie zegarki tylko takie coś co pokazuje czas

Darek, Nixon ma sporo tanich i droższych kwarców (które są na mechanizmach japońskich i szwajcarskich), ale ma też automaty na Ecie, wyposażone w szafir z AR, modele te są "swiss made" - więc tam jest duży przekrój, od zegarków plastikowych za 355zł do modeli za 9k PLN. Szczerze mówiąc jakbym miał kupić zegarek Armani, Guess itp. a Nixona to wolę Nixona.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez wlasnie mi sie wydaje ,ze te na mechanizmach szwajcarskich wyglądają całkiem solidnie , ale jak powiedziałeś Paweł chyba szkoda kasy ,bo są troche przewartosciowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.