robert!!! 2 #726 Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Mesh od Mako to raczej nie podejdzie bo Monster ma w uszach 20mm, a Mako nie mam ale z tego co mi sie wydaje to ma 22mm.Ale z paskiem nato to dobrze kombinujesz, czarny z pomaranczowym 1 lub 2 paseczkami pasuja idealnie Edytowane 6 Października 2015 przez robert!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #727 Napisano 6 Października 2015 Masz rację, Mako ma 22mm nie wiem czemu cały czas myślałem że Monster też. W takim razie zostaje przy bransolecie i nato. Właśnie w takiej kolorystyce jak piszesz podobają mi się najbardziej. Będę szukał na bazarku.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #728 Napisano 7 Października 2015 Gratki, ale musisz wstawić zdjęcie, bo inaczej się nie liczy No to żeby się liczyło wklejam zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #729 Napisano 7 Października 2015 Zaliczony.Teraz udowodnij, że to twoja ręka Wskazówki modowane? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marius86 0 #730 Napisano 8 Października 2015 Ręka moja za to wskazówki przełożone z czarnego Monstera inicjatywa poprzedniego właściciela ale muszę przyznać że mi się podoba. Pasują do polerowanych indeksów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #731 Napisano 13 Października 2015 Licznik zostaje tam gdzie jest, bo tego już wcześniej pokazałem, teraz tylko nowa wariacja paska. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #732 Napisano 13 Października 2015 vitriol, słabo to wygląda moim zdaniem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #733 Napisano 13 Października 2015 To proszę dodac moje dwa... "stare" wersje: czarna i pomarańczowa. Ile to będzie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41723 #734 Napisano 13 Października 2015 vitriol, słabo to wygląda moim zdaniemDokładnie. I zapięcie odwrotnie założone. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #735 Napisano 13 Października 2015 Masz rację, Mako ma 22mm nie wiem czemu cały czas myślałem że Monster też. [...] Przy meshach bez maskownicy, nie musisz kolego być tak bezwzlędny w kwestii wymiarów:)Splot druta jest asymetryczny, co znaczy że po docięciu bez problemu zamontujesz 22mm mesha w 20 milimetrowych uszach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #736 Napisano 13 Października 2015 Jakoś mesz nie widzi mi się przy tym zegarku musi być masywna bransoleta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #737 Napisano 13 Października 2015 Mesh i tak lepiej od paska "we flaneli"... ale podzielam zdanie dingo - jak nie oryginał, to kierunek ---> super engineer (link) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #738 Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Cokolwiek innego założysz będzie źle.Żadne gumy, paski, meshe, nato, czy zwykłe sznurki Ten zegarek jest stworzony do bransolety... Nie będę przepisywał. Sami widzicie efekty Edytowane 13 Października 2015 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #739 Napisano 13 Października 2015 Najbardziej lubię go na meshu z masywnym.. zapięciem Oryginalna bransoleta nie jest zła, biorąc po uwage ile kosztuje to jest wręcz całkiem dobra, ale stockowe zapięcie 18mm ją psuje. OM dobrze wygląda na Super engineer II, czarnego już bym nie ubrał. Swoją drogą Super engineer I (Lumpy) to moim zdaniem najlepszy aftermarket do Skx007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #740 Napisano 14 Października 2015 vitriol, słabo to wygląda moim zdaniem Na takim pachu moim zdaniem Monster robi robotę. Nie wiem tylko czy to hand made czy z regularnej sprzedaży: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #741 Napisano 14 Października 2015 Obstawiam handmejda. Do czarnego może być, tak 8/10. Oprócz tego, że przestaje być nurkiem Oranginę trudniej zadowolić 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41723 #742 Napisano 14 Października 2015 IMO Monster jest stworzony do kajdana oryginalnego.Ewentualnie nato jeszcze. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #743 Napisano 14 Października 2015 Wg. mnie skóry, nato odpadają, ale ile ludzi tyle gustów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #744 Napisano 14 Października 2015 Na takim pachu moim zdaniem Monster robi robotę. Nie wiem tylko czy to hand made czy z regularnej sprzedaży: Raczej handmade, bo ścieg jest krzywo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robert!!! 2 #745 Napisano 14 Października 2015 Na takim pachu moim zdaniem Monster robi robotę. Nie wiem tylko czy to hand made czy z regularnej sprzedaży: Oj robi, robi... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #746 Napisano 14 Października 2015 Przy meshach bez maskownicy, nie musisz kolego być tak bezwzlędny w kwestii wymiarów:)Splot druta jest asymetryczny, co znaczy że po docięciu bez problemu zamontujesz 22mm mesha w 20 milimetrowych uszach. Nie trzeba nic docinać.Wystarczy je zwężyć do szerokośći 20mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #747 Napisano 14 Października 2015 Miałem na myśli docięcie na długość, obwód nadgarstka.Zgadza się że nie trzeba docinać na szerokość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redlub 1 #748 Napisano 14 Października 2015 IMO Monster jest stworzony do kajdana oryginalnego.Ewentualnie nato jeszcze. a wg mnie lepsza jest bransa od watchadoo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #749 Napisano 21 Października 2015 Dopisuje sie z moim Orange w wersji po lifcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #750 Napisano 22 Października 2015 Bez zdjecia sie nie liczy 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach