Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sweesboy

Aviator model AVW7770G59

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Znalazłem aukcję z zegarkiem rzekomo Aviator model AVW7770G59.

Aviator model AVW7770G59

Chciałbym teraz zapytać Was o opinie na jego temat bo w internecie ciężko o tym modelu coś znaleźć sensownego.

Obawiam się, że może to nie być oryginalny rosyjski Aviator. Może na to skazywać inne logo, zaskakująco niska cena (przynajmniej mi wydaje się, że jest niska...)

A jeśli nie ten to czy możecie zaproponować coś podobnego w zbliżonej cenie? Mam na myśli konstrukcję rosyjską.

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabyłem ten zegarek w samolocie za porównywalne pieniądze. Firma Aviator (przedstawiciel) potwierdził jego pochodzenie, jako zegarek nie figurujący w ich katalogach ale wyprodukowany przez kogoś innego,syngowany logo Aviator z przeznaczeniem do sprzedaży wolnocłowej. Nie wiem jak z naprawą gwarancyjną jak i nie bardzo rozumiem całej sprawy.

Zegarek prezentował się na żywo nawet nieżle, był bardzo lekki. Udalo mi się go odsprzedać, do środka nie zaglądałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kwarc wiec automatycznie odpowiednio nizsza cena niz za 3133...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swego czasu sprowadziłem i sprzedałem kilka AVIATORÓW AV.

Jest dokładnie tak jak mówili koledzy. Volmax sprzedał licencję (prawo do marki?) brytyjsko-azjatyckiej (HK - ale nie wiem czy już za czasów Chin, czy jeszcze UK) firmie Scorpio Ltd. Przedstawiciel Volmaxu potwierdza, że te wynalazki to oficjalna "podmarka" Aviatora.

Od siebie dodam tylko jedno - mocno budżetowe, i dosyć 'nierówne'. Świetnie wykonane egzemplarze przeplatają się z "piątkowopopołudniowymi". Jedna ważna opinia od mojego zegarmistrza - jak w przypadku większości kwarcyków, WR to mocny pic na wodę. Koronki nie są zakręcane, a całość jest zabezpieczona zwykłymi uszczelkami. Wprawdzie nie podejrzewam nikogo o chęć pływania w ładnej skórce, ale jeśli już będzie musiał - zalecam powierchniową żabkę ;)

PS - cena to jakiś śmieszny żart.

Swoje aukcje wystawiałem od 1 pln, i tylko jedna zbliżyła się do tej kwoty (zadziałała ostra rywalizacja i wzajemna przepychanka). Zegarek można spokojnie kupić za 350-400 pln.

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrz na ebay-u ostatnio sporo się tego przewija i można kupić z przesyłką za dobre pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.