Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pmwas

Anatomia Hampdena

Rekomendowane odpowiedzi

tylko pogratulować wiedzy, umiejętności i tego dziarskiego staruszka w kolekcji, bo jak na swój wiek to mechanizm w świetnym stanie...

pozdrawiam,

w.

ps. różnice w kolorach zdjęć tłumaczymy światłem, balansem bieli, czy innymi obiektywnymi okolicznościami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia "przylampkowe podczas montażu z automatycznymi ustawieniami aparatu po prostu :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda łatwo i przyjemnie,ale ja już wiem że to nie takie proste!!!takie działanie zajmuje mi duuużo czasu i efekt też nie zawsze satysfakcjonujący bo brak jednak doświadczenia ale jak się wszystko uda to cieszy to bardziej.

Dobrze się ogląda tak ładnie zrobiony instruktaż,

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to zajmuje duzo czasu :) Mija ekspresowo :)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawle, gratuluję Ci i fajnego zegarka i umiejętności zegarmistrzowskich i chęci do tworzenia tak pięknego opracowania! Szczerze gratuluję :)

Ja to leń jestem. Rozebrać, poprawić (jak się uda ;)), podłubać, jakieś spa zrobić - to i owszem, ale obfocić i opisać to już lenistwo bierze górę. Dlatego szczerze podziwiam tych Kolegów, którzy potrafią i im się chce. W tym miejscu Ciebie właśnie, a innych nie będę wymieniał, bo jeszcze kogoś pominę i będzie ;)

To naprawdę kawałek dobrej roboty. Tu nie wystarczy przejrzeć parę stronek w necie i bić pianę, co by się kupiło, czy co ładne...

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie rewelacja, a że wiedzy nigdy za dużo, to prosimy jeszcze... :)

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne opracowanie!Dzięki!Ja jestem wspaniałomyślny i nie chcę zabierać chleba zegarmistrzom ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.