zorka-5 62 #51 Napisano 3 Września 2013 Mi strasznie podoba się ta promienista tarcza. Na stronie omegi można znaleźć tapety z wersją z jasnymi okręgami, ale chyba niestety niedostępną w sprzedaży. Ta byłaby ciekawa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #52 Napisano 3 Września 2013 Mi strasznie podoba się ta promienista tarcza. Na stronie omegi można znaleźć tapety z wersją z jasnymi okręgami, ale chyba niestety niedostępną w sprzedaży. Ta byłaby ciekawa! Tak, ta jest świetna. Bez przepychu ale i bez monotonii. Zrobili tapetę z wersji prototypowej? Może wprowadzą ją jeszcze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 558 #53 Napisano 25 Września 2013 To wersja z białego złota. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 4401 #54 Napisano 25 Września 2013 Ta wersja HV Annual Calendar z antracytową tarczą ma kopertę ze stali. Z białego złota wykonane są wskazówki, logo Omega, indeksy godzinowe i ramka daty - tak jak we wszystkich modelach Hour Vision. Ciekawe jak wygląda na żywo, ja nie miałem okazji zobaczyć. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach