Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Volver

Rolex Submariner-gdzie serwisować?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ponownie! Odniosłem wrażenie, że po kilku latach zniknęło moje konto... Hmm... Do rzeczy. Poszukuję serwisu Rolexa, który nie tylko dokona przeglądu mechanizmu, ale także wypoleruje kopertę i bransoletę. Wiem z Waszych dawnych postów, że taki zakres przeglądu obowiązuje za granicą. Czy macie jakieś doświadczenia z polskimi serwisami-np. W. Kruk? Pana z Warszawy (Pieśkiewicza) chyba ominę-kontakt telefoniczny fatalny!!!! Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojego Staruszka Rolki fajnie ogarnął Doliński z Wrocławia. Przegląd, konserwacja i polerka. Wszystko bardzo profi. Mogę z czystym sumieniem polecić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pozytywne doświadczenia z Omegami, więc i z Rolkiem dadzą radę. Chłopaki są jak najbardziej godni zaufania.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Koledzy! Zadzwoniłem i faktycznie-rzeczowa rozmowa, mój jest jeszcze za młody na serwis, ale na renowację koperty, a zwłaszcza bransolety go oddam. Jakie koszty ponosiliście w tym serwisie za podobne usługi? Czy jest jakiś serwis w Krakowie godny polecenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Poznałem jakieś dwa miesiące temu zegarmistrza, który pracował 20 lat w serwisie Rolexa w Stanach Zjednoczonych. Mieszka jak dobrze kojarzę w Sobótce. Mam wizytówkę i namiar. Jak coś podzielę się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.