Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sylwiusz

RODINA automat - werk Kirow

Rekomendowane odpowiedzi

napisałem maila do firmy, która powstała w latach dziewięćdziesiątych na "gruzach" Moskiewskiej Fabryki Zegarów z zapytanie o zapasowe oryginalne części do werków Kirowa, ręcznych i automatów.

Dostałem pierwszą odpowiedź że w latach 90-tych przejęte przez nich magazyny pełne były oryginalnych części do dziesiątków modeli zegarków z lat 50-80. Niestety obecnie nie wiedzą co się z tym stało ale postarają się zorientować i dadzą znać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę - Ruscy to cały magazyn częsci zamiennych potrafią zgubić ;)

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę - Ruscy to cały magazyn częsci zamiennych potrafią zgubić ;)

spędziłem kiedyś 3 miesiące na Uralu. To co znalazłem w tajdze zadziwiłoby niejednego. Od pionierskiego obozu po 300 zdekompletowanych BWP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sylwiusz: kiedyś była taka radziecka piosenka - wstawaj strana ogromnaja... czy jakoś tak. Na niecałych 20 mln km2 można zgubić bardzo wiele rzeczy... a ile czasu musi minąć by je potem znaleźć?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sylwiusz: kiedyś była taka radziecka piosenka - wstawaj strana ogromnaja... czy jakoś tak. Na niecałych 20 mln km2 można zgubić bardzo wiele rzeczy... a ile czasu musi minąć by je potem znaleźć? ;)

mam nadzieję, że znajdą trochę oryginalnych części do kirowów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorzuce, ze Poljoty 22 kamienie sa jeszcze rzadsze jak Rodina, a roznia sie tylko tarcza, he he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.