Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dreht

EMPORIO ARMANI podróbki???

Rekomendowane odpowiedzi

a poczytaj trochę na tym forum o zegarkach Armani, to zrozumiesz, dlaczego nikt tutaj nie odpowie Ci na to pytanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę byc niegrzeczny, ale zawsze jak widzę zapytanie o autentyczność Armaniego, nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź: a kogo to obchodzi ?

Pozdrawiam

TomeK (Teston)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może by tak stworzyć takę tabelkę z podstawowymi informacjami o zegarkach modowych (podobną stworzono dla pytających o "repliki") i wklejać do tematów o Armanim etc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę byc niegrzeczny, ale zawsze jak widzę zapytanie o autentyczność Armaniego, nasuwa mi się tylko jedna odpowiedź: a kogo to obchodzi ?

Bo to trochę tak jakbyśmy weszli na jakieś forum modniarskie i pytali się o autentyczność czapeczek Rolexa, Breitlinga, Tissota itp..

$%28KGrHqZ,!hIF!NNzjwQLBQNBU1dipQ~~60_35.JPG101954908_thumbnaildscn6072%28medium%29.jpg124936157_thumbnailtissothatv.jpg

Kogo by to tam obchodziło, czy one są oryginalne?

Rolexa, Breitlinga lub Tissota to nosimy zegarki. Od Armaniego nosimy ciuchy.

Jeśli nosimy na odwrót, ciuchy Rolexa a zegarki Armaniego, to nosimy na sobie materiały reklamowe. Co oczywiście zabronione nie jest, niemniej jednak autentyczność jest wtedy mało istotna.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.