PrezesTiempi 0 #1 Napisano 30 Listopada 2012 Witam Stoje przed kupnem swojego pierwszego pożądniejszego zegarka. W ostatnich dniach w oko wpadły mi te dwa modele wspomnianej wcześniej marki: http://www.abento.pl...chk=1&Itemid=53 ; http://www.abento.pl...mart&Itemid=53. Osobiscie skłaniałbym się ku temu pierwszemu. Moje zapytanie tyczy się samej jakości marki, bo przyznaje szczrze że nigdy wcześniej o nie nie słyszałem. A jezli ktoś z Was zna te modele to proszę tez o konkretną opinię co do nich. Ewentualnie proszę o pomoc w wyborze innego zegarka w podobnym stylu. Cena do 1500 zł. Dzięki wielkie za pomoc Pozdrawiam SerdecznieTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_i 0 #2 Napisano 30 Listopada 2012 Witam, z tego co wiem, to Ingresoll jest firmą chińską. Na niemieckim ebayu te zegarki osiągają ceny 50-150 EUR. Nie wiem jak jest z jakością tych zegarków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 572 #3 Napisano 30 Listopada 2012 Poważny zegarek w kwocie około 1500 to chyba Tissot Le Locle.To co pokazałeś to chińskie krzaki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #4 Napisano 30 Listopada 2012 Prezes poczytaj nasze forum poszukaj troche opini o firmie ingersoll a napewno sam dojdziesz do wniosku ze za te pieniazki mozna kupic juz fajne Zegarki no i zostan z nami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrezesTiempi 0 #5 Napisano 30 Listopada 2012 Dzieki wielkie. Wygląda na to że muszę na nowo przemysleć swoje zakupy;) A już tak ciagnąc temat to co polecaciemniej więcej w tym przedziale cenowym powiedzmy że ostatecznie koszt zegarka może wzrosnąć do 2000zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajero12 0 #6 Napisano 30 Listopada 2012 Nie polecam.Kolega to kupił i nieźle sie przejechał na jakości. Po kilku miesiacach noszenia w pracy (za biurkiem) koperta złapała tyle rysek że wygladała jakby była conajmniej 20 lat noszona. No i dokładniejszy chyba był od niego zegar słoneczny.... i to w nocy;)Posłuchaj rad starszych forumowiczów i poczytaj forum:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cyklotymik #7 Napisano 1 Grudnia 2012 Daruj sobie, to dziadostwo. W założonym budżecie m. innymi oczywiście zwróc uwagę na: Certine, Eposa, Tissota, Steinharta, Stowe... itd. itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawicz 2 #8 Napisano 1 Grudnia 2012 A ja mam zupełnie odmienne zdanie, mam Ingersolla Dakotę i jestem zadowolony, za te pieniądze nie można temu zegarkowi nic zarzucić: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach