Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

PrezesTiempi

Ingersoll- opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stoje przed kupnem swojego pierwszego pożądniejszego zegarka. W ostatnich dniach w oko wpadły mi te dwa modele wspomnianej wcześniej marki: http://www.abento.pl...chk=1&Itemid=53 ; http://www.abento.pl...mart&Itemid=53. Osobiscie skłaniałbym się ku temu pierwszemu. Moje zapytanie tyczy się samej jakości marki, bo przyznaje szczrze że nigdy wcześniej o nie nie słyszałem. A jezli ktoś z Was zna te modele to proszę tez o konkretną opinię co do nich. Ewentualnie proszę o pomoc w wyborze innego zegarka w podobnym stylu. Cena do 1500 zł.

Dzięki wielkie za pomoc

Pozdrawiam Serdecznie

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

z tego co wiem, to Ingresoll jest firmą chińską. Na niemieckim ebayu te zegarki osiągają ceny 50-150 EUR. Nie wiem jak jest z jakością tych zegarków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poważny zegarek w kwocie około 1500 to chyba Tissot Le Locle.

To co pokazałeś to chińskie krzaki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezes poczytaj nasze forum poszukaj troche opini o firmie ingersoll a napewno sam dojdziesz do wniosku ze za te pieniazki mozna kupic juz fajne Zegarki no i zostan z nami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki wielkie.

Wygląda na to że muszę na nowo przemysleć swoje zakupy;)

A już tak ciagnąc temat to co polecaciemniej więcej w tym przedziale cenowym powiedzmy że ostatecznie koszt zegarka może wzrosnąć do 2000zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polecam.

Kolega to kupił i nieźle sie przejechał na jakości. Po kilku miesiacach noszenia w pracy (za biurkiem) koperta złapała tyle rysek że wygladała jakby była conajmniej 20 lat noszona. No i dokładniejszy chyba był od niego zegar słoneczny.... i to w nocy;)

Posłuchaj rad starszych forumowiczów i poczytaj forum:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość cyklotymik

Daruj sobie, to dziadostwo. W założonym budżecie m. innymi oczywiście zwróc uwagę na: Certine, Eposa, Tissota, Steinharta, Stowe... itd. itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam zupełnie odmienne zdanie, mam Ingersolla Dakotę i jestem zadowolony, za te pieniądze nie można temu zegarkowi nic zarzucić:

photo-50.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.