Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

borynio

Tag Heuer Grand Carrera Pendulum

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.Zauwazylem,ze juz wczesniej temat Pendulum sie przewijal...Z tego co widze,to chyba ten sam zegarek,tylko wystawiany przez nastepnych,ktorzy dali sie naciagnac?

http://allegro.pl/ze...2831804954.html

Napisalem do sprzedajacego prosbe o zdjecie certyfikatu i karty gwarancyjnej,bo jak rozumiem to kopia...?

Ciekawi mnie ta stronka : MOD MODE_ wklejanie linkow do stron z podróbami narusza regulamin !!!

cos o tym slyszal?Dosyc porzadnie to wyglada...

Post moze nie jest stricte pod ten dzial forum,ale bardzo ciekawia mnie opinie znawcow,bo okiem laika nie jest zle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem... jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zegarki o które pytasz, raczej nie są warte jakiejkolwiek dyskusji.

kupię doxę sub...zawsze i każdą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi glownie o ten pierwszy zegarek i roznice pomiedzy nimi (aukcja allegro i strona "unikatowe zegarki"),a takze o kwestie gwarancji i certyfikatu,tez podrobione?

Nie jestem ekspertem,ale oba zegarki na moje oko wygladaja przyzwoicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jash

Jeśli są przyzwoicie wykonane to kup. Jeśli nie przeszkadza Ci, że to szmelc nie ma problemu. Tylko po co pytasz o takie rzeczy tutaj? To forum Miłośników Zegarków, a nie fejków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi mi o sam zakup,a raczej o pomoc w okresleniu co tak na prawde jest w nich nie tak (pomijajac mechanizm).Otwieram zdj oryginalnych i tych dwoch podrobek i po prostu nie jestem w stanie tego okreslic.

Wiec teraz pytanie : Jaka jest szansa na znalezienie Pendulum w przyzwoitym stanie i cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka jest szansa na znalezienie Pendulum w przyzwoitym stanie i cenie?

nawet jezeli zaczna je kiedykolwiek produkowac to szansa jest raczej mala :D

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pendulum jest na razie zegarkiem koncepcyjnym , jak bedzie w produkcji to myslę ,że grubo powyżej 100 000

to co tam pokazałeś z alle , to chamska podróba - funkcjonalnie wogóle nie mająca nic wspólnego z prawdziwym pendulum , gdzie nie ma spirali włosowej balansu i na tym polega innowacyjność i niezwykłość tego rozwiązania

co do podróbek - kupiłbyś podrabiany samochód - który nie ma ani takiego silnika ani zawieszenia , ani komputerów , ani tapicerki it itd jak oryginał ? Nie spełnia wymogów bezpieczeństwa a poduszki to atrapy ?!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.