Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Berafito

Fossil C.FS4636

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po bardzo długim namyśle zrobiłem bardzo szybki i raczej nie przemyślany zakup owego zegarka :) Tzn. wcale nie twierdze (poki co!!) ze jestem zawiedziony - zegarek prezentuje sie nieziemsko na rece, jest bardzo ladny. Nie znam sie na zegarkach, ale tez wydaje sie taki solidnie zbudowany :)

Zakladam ten temat po to, zeby dowiedziec sie co nieco o firmie Fossil, konkretnie o tym zegarku jesli ktos mial stycznosc, noi ogolnie wszelakie wskazowki - co jak z czym sie je, gdzie go moge zakladac, gdzie nie itp. Narazie skrocilem sobie go u zegarmistrza za 20złoty o te 4 blaszki jakby w pasku (jest to stalowy pasek) i cos mi jeszcze mowil zegarrmistrz o jakiejs mikroregulacji, ze sobie moge juz sam dopasowac lepiej. Nie wiem wlasnie czy ten zegarek ma tak zwisać itp i jak to okreslic czy jest pasujący? Niby teraz tak spada itp mi z reki, troche sie przekreca, ale z drugiej strony to jak go nosilem przez godzine to mi sie odbil na rece a chyba tak nie powinno byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w złym dziale założyłeś temat przede wszystkim.

Zegarki Fossil to tzw. zegarki modowe - producent oprócz tego robi też ubrania, torebki, i inne takie - a co za tym idzie, firma w hierarchii zegarkowej pozycjonuje się dość nisko. Choć akurat jeśli chodzi o grupę zegarków modowych, to twierdzę że Fossil wcale nieźle wypada pod kątem jakości.

tak czy inaczej wiele się tu na jego temat nie dowiesz raczej, choć w zasadzie nie wiem jakich informacji oczekujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to przepraszam, moze ktos moglby przeniesc :P?

No raczej nie spodziewalem sie, ze ten zegarek to jakies dzieło i zreszta wybieralem go pod katem wygladu, nie ukrywam. Ale fajnie, ze taki najgorszy on nie jest hehe :)

No szczerze to ogolnie wszystkiego - najbardziej to z tym paskiem, jak to jest z tą mikroregulacją? Zauwazylem, ze to chodzi o te jakby hmm 3 kropeczki kolosiebie i poki co pasek wchodzi w tą srodkową. Ale juz ogarnalem jak sie wlacza chronograf :) tzn on chyba caly czas chodzi a moge sekundnik tylko wlaczac?

Ale naprawde jakby nie bylo to jestem naprawde podekscytowany tym zegarkiem, juz sie nie moge doczekac porzadnej roboty (ha, oby taka była!:D) i jakiegos naprawde nieziemsko cudownego cacka w przyszlosci:)! Juz mi sie marzy taka kolekcja zegarków na rozne okazje itp w jakims eleganckim pudeleczku hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.