Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Mike26

Zegarek Claude Bernard - prosba o opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam mozliwość zakupu zegarka Claude Bernard 01002 3 BRIN za 540 zł chciałbym się zapytać czy wart jest tej ceny ?? i czy faktycznie jest to zegarek szwajcarski??.

Czy mozecie mi polecić coś innego do około 500 zł ??post-58194-0-54561800-1356823069_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rynkowa cena tego modelu, nowego, jest nieco ponad dwa razy wyższa. Czy wart jest tej ceny to Ci nie powiem, bo zgodnie z regulaminem nie można dokonywać wycen. Zegarek jest szwajcarski w tym sensie, że spełnia standardy "swiss made".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dwa Claude Bernard. Szwajcarska marka powstała w 1973, była powiązana z edoxem. Krótko: świetnie wykonane kwarce, szafirowe szkła, w środku zapewne kwarcowa eta. W tej cenie imo warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brać, kupować nie żałować. Dobra cena za szwajcarskiego kwarca z szafirem AR, nie ma co się zastanawiać. Stosunek jakosc/cena w tym konkretnym wypadku jest wysoce zadowalający. Jak nie skorzystasz z okazji to chętnie kupię ! Jak na moje to w srodku jest ETA 251.362, ta sama co np tu http://zegarownia.pl/zegarek-meski-certina-ds-podium-big-size-chrono-c001-617-26-037-00

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A coś innego za 500 zł co byście polecili??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy w jakim stylu zegarka szukasz. Jeżeli musi być nowy i utrzymany w tonacji wyżej wymienionego modelu to cięzko bedzie o coś lepszego. Tutaj masz szafir i tak jak koledzy z góry pisali całkiem dobry stosunek wykończenia do ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.