mswilk 111 #51 Napisano 7 Czerwca 2013 pasek fajny a motocykl miazga Dzięki, ale wolę swój prawdziwy https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/102832253691180896708/5833034756271847441,authkey:Gv1sRgCO3xoL3EhdLa9AE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6838 #52 Napisano 9 Czerwca 2013 fajne połączenie : zegarek z motywem PRL u , produkowany w III RP ,a pasek z motywem mojej ulubionej II RP a wg mnie to totalnie nie pasuje - mieszanka różnych stylów... kicz, ale.... co kto lubi :] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nim Odues 16 #53 Napisano 14 Czerwca 2013 E tam kicz, pokazuje ciągłośc historii Polski :-) Super gdyby do klamerki można wykorzystać jakiś element samochodu M20: mały (by zmieścił się) ale na tyle charakterystyczny żeby było wiadomo że to z auta. No i musiałby być dostępny, ciekawe czy gdzieś jest magazyn z NOSami do Warszawy ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
włóczykij2 0 #54 Napisano 6 Listopada 2014 Witam, chciałbym odkopać temat. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem M.20.04 Czarnej Mańki Jest świetna, ale mam mały problem, nie potrafię ustawić daty, tzn. wyciągam koronke na 1 stopień to ustawianie godziny, a 2 powinien być daty, jednak ciągnę z całej siły a ona nie wychodzi dalej niestety. Ma ktoś na to patent? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #55 Napisano 6 Listopada 2014 Odwrotnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6838 #56 Napisano 6 Listopada 2014 tzn? 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
włóczykij2 0 #57 Napisano 6 Listopada 2014 Poważnie!? Tak roste i nie wpadłem Tam jest instrukcja, która pokazuje, że są dwa stopnie dlatego tak próbowałem. Jutro sprawdzę czy w drugą stronę idzie datownik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6838 #58 Napisano 11 Listopada 2014 Poważnie!? Tak roste i nie wpadłem Tam jest instrukcja, która pokazuje, że są dwa stopnie dlatego tak próbowałem. Jutro sprawdzę czy w drugą stronę idzie datownik. i co i co... udało się ?:] 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach