Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

bittix

Znalazłem Zegarek w Barku u siebie CORNAVIN

Rekomendowane odpowiedzi

cornavin 18 jewels shockproof

Witam taki właśnie leży u mnie w barku zegarek.Zegarek jest w miarę dobrym stanie.

415fcea7.jpg

Zegarek ma troszkę lat to i delikatnie szybka porysowana ale jak wiadomo można ją wymienić aczkolwiek nie przeszkadza ta

co jest w użytkowaniu tego zegarka.

Ja mam pytanie bo na Allegro właśnie 23 karaty tej marki idą za 400zł.

Ja mam 18 karatowego Cornavina czy 50zł licytacja jak tak podam będzie pasować.??

Chce zacząć od 50zł. Może ktoś coś napisać o tym zegarku czy to dobra marka czy dobry to model?

Ja patrze na Allegro to każdy ma skórzany pasek a umnie jest Oryginalna Bransoleta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak to dobra radziecka marka. Zastanawiam się skąd masz te dane o 18 karatach? Czy to złoty zegarek czy pozłacany?

A chyba już wiem, chodzi pewnie o "18 jewels".

Ps. Musisz mieć niezły ten Barek, dlatego przez duże B ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to Wostok 18 kamieni pod szyldem Cornavin na export :) pozłacany pewnie 10 mikronów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest warty coś czy nie? Ale poważnie się pytam ;) Z tego co widzę na Allegro można do 100zł podobny mieć tyle że wnerwiają mnie paski skórzane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale oczywiście doczytałeś część regulaminu że nie wyceniamy zegarków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko ale niech ktoś powie czy warty jest coś:) Czy to jest dobry zegarek? Chodzi mi oto czy ktoś ja się zna na zegarkach da coś więcej niż na flaszkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... to ruski zegarek ... ruska flaszka na bazarze to 7 zł .... myślę że ktoś da więcej.

A poważnie - najlepszym ekspertem jest rynek

Najmilsza chwila poranka - Atlaś, Poljot czy Delbanka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że ktoś ma tu problemy z czytaniem. NIE wyceniamy zegarków. Jest wart tyle ile jest w stanie ktoś za niego zapłacić. Popatrz sobie na allegro i sam go wyceń. Nikt Ci na forum nie powie ile on jest wart.

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, masz jeden z ładniejszych modeli w bardzo dobrym stanie (prawdopodobnie bo nic nie wiadomo o mechanizmie i innych elementach których nie widać) więc pewnie dostaniesz dobrą cenę za zegarek radziecki. Jednak musisz wiedzieć że ceny zegarków radzieckich są niższe niż kwarcowych plastikowych wyrobów rodem z Chin. Jak nie musisz to zostaw sobie na pamiątkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zegarków nie noszę,ale kilka złotych mi się przyda.Musze coś tam kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj,,,

Pod nazwą Cornavin kryją się różne marki i chyba nie tylko te z Bliskiego Wschodu.

Ten na Allegro jest akurat pod każdym względem atrakcyjny. Mianowicie jego stan jest idealny.

W środku Poljot 23 kamienie, który zawsze ma wielu chętnych nabywców.

Twój wygląda na ładnie zachowany. Jednak zdjęcie za małe, by to dokładnie ocenić.

Paski skórzane są modne i stylowo lepiej pasują do takiego zegarka, niż bransoleta która - owszem, jest z epoki, ale drastycznie niszczy kopertę zegarka.

Szkiełko można wypolerować. Opis znajdziesz na forum. Jednak lepiej tego nie próbuj, bo koszt wymiany jest niższy niż ewentualna strata z powodu uszkodzenia.

Zamiast tego postaraj się o dobre zdjęcia i rzetelny opis.

Porównaj inne aukcje i wyłap różnice, które mogą mieć wpływ na końcową cenę Twojej licytacji.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masakra odrazu widac ze na 0,5l barek moze nie wielki ale co tam nie ma to bittix tylko wie ja koncze jakis krupnik moze tez cos pmi sie ukarze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.