pawelb29 805 #1 Napisano 6 Marca 2013 Seiko Sumo Blue vs. Orient M-Force Orange Godni siebie zawodnicy . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #2 Napisano 6 Marca 2013 Seiko vs. Orient 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #3 Napisano 6 Marca 2013 Seiko VS.Orient 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #4 Napisano 6 Marca 2013 Bardzo fajne zegarki i ciezki mialbym wybor gdybym mial wybierac do kupna jednego tylko z nich (gdybym mial kupowac, to najprawdopodobniej kupilbym je oba) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bilbo 3 #5 Napisano 6 Marca 2013 Ja bym nie miał problemu i wybrałbym pomarańczkę Niebieskiego już mam także zamawiam M-Force'a Paweł ? Jakie jeszcze masz zegarki w kolekcji ? Bo zdaje się , że z pomarańczowych masz jeszcze jakieś Mako ? Chyba że pomyliło mi się z kimś innym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #6 Napisano 6 Marca 2013 Z pomarańczowych to Monster. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alles 5 #7 Napisano 6 Marca 2013 Jak dla mnie SEIKO 0 życie zaczyna się po 200...km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #8 Napisano 6 Marca 2013 U mnie pierwszy pojawił sie M- Force potem dopiero Sumo . Wg. mnie zegarki prezentują podobny poziom . W niektórych aspektach lepszy jest M-Force w innych Sumo. Jedynym wyjściem jest posiadanie obu zegarków 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 886 #9 Napisano 6 Marca 2013 Gdybym miał do wyboru tylko jeden z nich to Seiko, wydaje się bardziej "uniwersalne", Orient zbyt charakterny w tym wydaniu Ale oczywiście oba mi się widzą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #10 Napisano 7 Marca 2013 Gdybym miał do wyboru tylko jeden z nich to Seiko, wydaje się bardziej "uniwersalne", Orient zbyt charakterny w tym wydaniu Ale oczywiście oba mi się widzą.To by był trudny wybór. Faktycznie Sumo bardziej uniwersalny ale M-Force ma to "coś". 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach