Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Logan

DW 6900

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Logan

Witam zakupiłem zegarek casio dw 6900, po uprzednim sprzedaniu dw 5600, który był niewygodny nie ze względu na wielkość tylko ze względu na pasek na 8 dziurkę był za ciasny na 9 za lużny i trochę sztywny może dw 5600 leży lepiej na małych nadgarstkach bo na moim19 cm pasek układał się nie najwygodniej jak ręka się spociła piła mnie ręka, mam nadzieję , że dw 6900 jest miększy i lepszy w użytkowaniu i jak jest z grubością zegarka czy przy moim rozmiarze nadgarstka będzie pasował np pod koszulę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pod koszulę na pewno nie wejdzie,jest za duzy.A czy bedzie pasował to juz zalezy od koszuli :-)

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

druga sprawa to taka ze tez nie mozna chyba jednoznacznie stwierdzic ze jest "miekszy" . . . mialem w krótkim posiadaniu DW6900 TURBOKOLOR i ten zegarek wydal mi sie malo wygodny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Witam dzisiaj doszedł długo wyczekiwany DW 6900 1-V zegarek tak jak poprzedni DW 5600 E zakupiłem w stacjonarnym sklepie firmy zegarkowy . pl sklep ten tez prowadzi sklep na allegro, wszystko jest ok tylko, że słyszałem dużo o podróbkach tego modelu czy według was nie mam się o co martwić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie masz o co się martwić. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Co oznacza skrót na deklu mojego DW 6900 Made in China to wiem, ale DH, na DW 5600 E miałem Made in China Y

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te literki to po prostu symbol konkretnej fabryki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Mam jeszcze jedno pytanie klamerka paska jest w moim modelu z plastiku podobnie miałem jak byłem w posiadaniu DW 290, i w tym DW 6900 to chyba norma bo oglądałem zdjęcia US Army i komandosi na niektórych zdjęciach mieli mój model właśnie z plastikową klamerką, gdzie mogę nabyć stalową klamerkę pasującą do tego modelu np. taką z modelu z solarem pytać w Zibi będą mogli coś takiego sprzedać. Jeszcze jedno czy to prawda bo słyszałem, ze jest to jeden z najbardziej wytrzymałych g-shocków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że konieczne będzie kupno całego paska, nie jestem pewien czy klamerki są dostępne jako oddzielne części. Ale spytać w zibi nie zaszkodzi. :)

Co do wytrzymałości to moim zdaniem jest ona podobna w przypadku każdego modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Mam takie pytanie czy pasek od dw 6900 będzie pasował do dw 5600 i czy to będzie dobrze wyglądało i czy będzie wygodniej, bo pasek od dw 5600 e był dla mnie za krótki i niezbyt wygodny mam nadgarstek około 19 cm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio DW-6900 do garnituru...Chyba, że jesteś raperem. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Casio DW-6900 do garnituru...Chyba, że jesteś raperem. :lol:

Ja nie jestem a zakładam :-)

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Logan

Mój DW 6900 świetnie pasuje do koszuli, a tak na marginesie to casio do garniaka zakładał dyrektor FBI, i widziałem też premiera Rosji z G-shockiem na ręku i to bynajmniej nie w sportowym stroju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanie czy pasek od dw 6900 będzie pasował do dw 5600 i czy to będzie dobrze wyglądało i czy będzie wygodniej, bo pasek od dw 5600 e był dla mnie za krótki i niezbyt wygodny mam nadgarstek około 19 cm.

Tak, będzie pasował. 5600 i 6900 mają to samo mocowanie i tą samą szerokość paska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój DW 6900 świetnie pasuje do koszuli, a tak na marginesie to casio do garniaka zakładał dyrektor FBI, i widziałem też premiera Rosji z G-shockiem na ręku i to bynajmniej nie w sportowym stroju.

Ja nie jestem z FBI, a Casio DW-290 bynajmniej zakładam. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem też premiera Rosji z G-shockiem na ręku

bo Rosja to stan umysłu :D,

a tak na poważnie, jak ktoś ma taki styl i chce zakładać G do koszuli to łajnot...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.