Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzys78

casio dw 5600c moduł 901

Rekomendowane odpowiedzi

witam zamierzam kupić dw 5600c na module 901, pytanko mam czy do tego zegaeka będzie pasował moduł od dw 5600e moduł 1545 , głuwnie chodzi o iluminator 901 nie ma. z góry dziękuje za opdpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na 99% nie będzie pasować, starsze modele mają inną kopertę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy decydując się na dw 5600e można trafić podrubę, czy zwracać uwagę na kraj produkcji .z tych casio co posiadam to japan,korea a na alegro jest dużo made in china czy to ma wpływ na jakość wykonania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i z innej beczki dw 5000 reedycja na 25 lecie jest koperta metalowa a moduł 1545 czy ta koperta specjalnie była robiona pod 1545 czy została wykorzystana oryginalna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to żadnego wpływu na jakość, obecnie większość G-Shocków produkowana jest w Chinach.

Nie widziałem jeszcze podróby DW-5600E.

EDIT:

Co do drugiego pytania - koperty w nowszych reedycjach różnią się od "oryginalnej". Mimo użycia zupełnie innych materiałów, są dokładnie takie same jak w DW-5600E.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

decyzja padła na dw 5600e a zastanawiam się nad wersją gold i tu mam pytanie czy wyświetlacze są tak mocno żółte jak przedstawiają większość zdjęc ? ew. proszę o baedzo realną fotę.pozdrawiam.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wie ktoś może ile wyświetlacz w casio ma wytzymałości , mam kilka casio z lat 90 a ich wyświetlacze pomimo nowej bateri wyświetlają blade cyfry czy może jwst to spowodowane czymś innym ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez buczybutch
      Witam,
      mój jakże wysłużony glx5600 doczekał się zamiany paska i obudowy,
      niestety na allegro wszystkie tego typu akcje dotyczą modelu dw5600 do glx nie mogę znaleźć, czy ktoś może wie gdzie mogę takie akcesoria zakupić?

Ewentualnie jeszcze widzę na allegro coś takiego:

http://allegro.pl/bezel-casio-gw-m5600-gw-m5610-g-5600e-oryginal-i4350772332.html

http://allegro.pl/oryginalny-pasek-do-zegarka-casio-g-6900-gw-6900-i4340293780.html

Czy ten bezel i pasek będzie pasował do glx-5600?

Pozdrawiam serdecznie 
    • Gość piotrloren
      Przez Gość piotrloren
      Zegarek jest w idealnym stanie.Mam go juz od 4 lat.szybka idealna,jedna mała ryska,widoczna tylko pod światło.ale jest na tyle mała,że nie udało mi się jej nawet uchwycić na zdjęciu.Stan więc oceniam na 9/10.W ubiegłym miesiącu wymieniony bezel i pasek-stary dokładam.po za tym,że jest już wybłyszczony i ma pare rysek,to nadal jest w dobrym stanie. Bareria w stanie doskonałym.zima nosiłem go zasłonietego przez rekaw,w zasadzie łapał tylko tyle słonca co w domu,działało auto-podświetlenie i tylko raz spadła na M.Ale zostawiłem go na pare godzin na parapecie,naładowało do H i starczyło do wiosny .synchronizacja działa bez problemów.nie udalo mi się zrobić dobrego zdjęcia numeru na dekielku,ale coś tam zawsze można zobaczyć.niestety,pudełko i dokumenty już dawno "zgineły w bojach"

CENA TO-250 + ship

• Przez ptaku
      Zapraszam do ogladania

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.