Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tomles222

Riseman czy Mudman ?

Rekomendowane odpowiedzi

Na bazarku czyli na giełdzie forumowej :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok . to jeszcze popytam o risemana :) odnośnie tego czerwonego koła co ciśnienie pokazuje .. od której strony czytamy to ciśnienie ? od lewej do prawej  ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od lewej do prawej, w tym okienku pokazywany jest wykres ciśnienia - jeżeli od lewej do prawej jest coraz niżej to ciśnienie spada i analogicznie na odwrót.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem kiedys Risemana byl super. Kupilem go ze wzgledu na jazde na rowerze ale tak naprawde nie rozstawalem sie z nim wogole. Ostatnio kolege namowilem na niego - on znowu lubi chodzic po gorach i tez sie z nim nie rozstaje. Takze goraco polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok . dzięki ... co by tu jeszcze popytać  ? hmm . może odnoście podświetlenia .. jak  to jest z tym auto / czyli automatyczne  podświetlenie w kierunku twarzy . czy jeśli będę już na łóżku nocą i skieruję go w kierunku twarzy to on się podświetli ? czy po prostu jeżeli ręka jest w poziomie to się podświetla ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz skierować zegarek pod odpowiednim kątem, bodajże 30 lub 40 stopni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek prawdopodobnie będzie właśnie tak odstawał jak na załączonym obrazku - to jest częsty problem przy małych nadgarstkach. Sam tego doświadczyłem w GW-3500B, gdzie nadmiar paska musiałem po prostu odciąć. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy ogólnie koperta będzie odstawała od ręki .. bo mam jakiś taki zegarek ( jakiś badziew) i w nim jak założę to koperta odstaje mi od ręki i przesuwa się nawet jak mocno ścisnę i jest w ch*j niewygodny .. jak jest z risemanem . Też tak będzie mi odstawał i czy jest wygodny i nie przeszkadza na ręce ... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak właśnie miałem ze wspomnianym wyżej GW-3500B. Mimo ogólnie akceptowalnych rozmiarów, ten fakt w końcu zaczął mi przeszkadzać w wygodnym noszeniu zegarka.

Dopiero przymiarka da Ci odpowiedź na to pytanie - bez tego możemy tylko zgadywać. Wiele zależy od tego, czy masz płaski (i tym samym szeroki) czy też bardziej okrągły nadgarstek. Płaski pozwala nosić większe zegarki niż sugeruje sam obwód nadgarstka. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej mam płaski ... Wyjąłem jakiś stary zegarek żeby przymierzyć jak wygląda. Jest całkiem spory, a nie wygląda źle... nie wiem czemu ale nie moge dodać zdjęć nadgarstka .. potem jeszcze spróbuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy w każdym Time Trendzie może wynegocjować rabat ? Np jeśli ktoś wie bądź kupował kiedyś w Time Trend w galerii echo w Kielcach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz dobrą bajerę, to wszystko wynegocjujesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm negocjacje dotyczą chyba tylko zakupów w sklepie online. Ja właśnie dostałem maila z info że interesujący mnie model mogę kupić 40 zet taniej niż cena w sklepie, przesyłka gratis

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy riseman wygodnie się nosi ? czy nie przeszkadza , no i czy czuć go bardzo na ręce .i czy przesuwa się na nadgarstku bo mam w domu jakieś tam gorsze zegarki i jak założę na rękę i dobrze zepnę to i tak mi się przesuwa albo jest bardzo niewygodny'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym różnie bywa, czasem może się tak przytrafić, że na jednej dziurce jest za luźno, a na kolejnej najbliższej już za ciasno i trzeba zdecydować się na kompromis.

Wiem, że się powtarzam, ale bez przymiarki się tego nie dowiesz. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tomaliusz

Kawał łapy :D

Musisz przymierzyć, abyś nie był później rozczarowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wygląda na nadgarstku 20cm. Kupiony dziś. Za 539zł z 3 letnią gwarancją ZIBI. Targowa 35.

post-58376-0-90947000-1373620804.jpg

post-58376-0-38308900-1373620809_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wygląda na nadgarstku 20cm. Kupiony dziś. Za 539zł z 3 letnią gwarancją ZIBI. Targowa 35.

Czyli w komplecie jest standardowa karta gwarancyjna Zibi, taka biało-niebieska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak i dodatkowo bloczek do wpłaty na przedłużenie GW na 6 lat. Pieczątki ZiBi, naklejka na zegarku - komplet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za potwierdzenie, bo ten temat się ostatnio przewija i sporo osób miało co do tego wątpliwości (przyznam się, że m.in. ja również :D), jako że w ofertach tego sprzedawcy nigdzie nie ma informacji wprost, że zaopatruje się w Zibi. :)

W takim razie o innych sprzedawcach można zapomnieć, bo w większości przypadków ma najniższe ceny na allegro. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.