Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
QuadrifoglioVerde

Klub Miłośników Zegarków SQUALE

Rekomendowane odpowiedzi

@rrr świetna wersja. Im dłużej na nią patrzę tym ciekawsza mi się wydaje. Jak ponownie kupisz klubową limitkę, to będzie piękna parka. Niby ta sama koperta, a zegarki totalnie różne... Jakby się tak stało, że będziesz miał oba razem, to prośba o sesję porównawczą.

@kornel91 wiem, że masz Sinna i że "wygryza" skutecznie inne z nadgarstka, że lubisz chrono... ale 1521, sam wiesz ;). Nie namawiam, ale... 

Małżeństwo i zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, AK&AK napisał(-a):

@rrr świetna wersja. Im dłużej na nią patrzę tym ciekawsza mi się wydaje. Jak ponownie kupisz klubową limitkę, to będzie piękna parka. Niby ta sama koperta, a zegarki totalnie różne... Jakby się tak stało, że będziesz miał oba razem, to prośba o sesję porównawczą.

@kornel91 wiem, że masz Sinna i że "wygryza" skutecznie inne z nadgarstka, że lubisz chrono... ale 1521, sam wiesz ;). Nie namawiam, ale... 

Andrzej wygryza ale ja nie lubię nosić jednego zegarka 😀 Squalw jest świetny  ten kolegi ale i czarny klasyk, który miałem od Piotra 😀natomiast nie można mieć wszystkiego i jakby trafila się okazja wolałbym coś sprzedać i kupić chrono Hanharta, które niedawno u mnie gościło.

Natomiast @rrr pisz jakbys chciał się pozbywać Squale to może akurat będę przy kasie😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.02.2026 o 11:55, AK&AK napisał(-a):

Po tym zakupie odpuściłem narazie klubową limitkę ale jeszcze kiedyś do niej wrócę ;)

W dniu 7.02.2026 o 16:25, kornel91 napisał(-a):

@rrr pisz jakbys chciał się pozbywać Squale to może akurat będę przy kasie😀

Na chwilę obecną to mój docelowy zegarek na zbliżający się sezon wiosna/lato więc jeśli będę sprzedawać to pewnie pod koniec lata. No chyba, że Squale w międzyczasie wypuści coś ciekawszego 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20260221_093749.jpg

20260221_094040.jpg

20260221_094141.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi