Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość yorzo

Ben Sherman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość yorzo

Witam! Dziś moja znajoma dostała zegarek od syna z Irlandii.Miał go nosic jej mąż a ojciec obdarowującego,he he.Niestety-tacie się nie spodobał, uznał więc ,że trzeba go sprzedac.Pokazali go mnie,a ja jako że laikiem jestem :oops: ,a pomocy nie odmówiłem pytam Forumowiczów:czy ktoś słyszał o marce " Ben Sherman"?Zegarek wygląda słabo,koperta chyba ze znalu,kwarc,w pudełeczku z instrukcją w kilku językach,ale mimo wszystko proszę o wszelkie informacje łącznie z orientacyjną ceną(pojmowaną statystycznie)-chyba cena jest najistotniejsza :lol: .Dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yorzo

Jeszcze jedno-producent-made in UK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia Ci się nie załączyły :twisted:

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yorzo

Nie załączyły się i się nie załączą.Pytam jedynie ogólnikowo i chcę wyświadczyc przysługę starszej pani, która jest moją znajomą.Ona jedynie pokazała mi zegarek+pudełko.Chce go sprzedac bez wiedzy syna,który go kupił ojcu...nie do mnie należy ocena jej postępowania :cry: Wg wykonawcy jest on produkcji angielskiej.Chciałem się dowiedziec czy ktoś słyszał o takiej firmie i mniej więcej ile kosztują jej modele( jak np.Poljoty-cena od 350-3tys.pln-współczesne,orientacyjnie).Wiem,że wszystko to brzmi ogólnikowo,ale nic więcej nie mogę napisac :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość yorzo

Dokładnie takie same logo!!!!Bingo! I już wiem na czym stoję,tylko muszę ułożyc jakąś mowę dla znajomej aby jej nie urazic 8) Dzięki Maro66 jesteś wielki! Jak to skojarzyłeś z jakimiś ciuchami?Masz szósty zmysł-może do nicka dodaj jeszcze jedną szóstkę? :wink: THX!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E no coś Ty, wpisałem tylko nazwę w google i tak znalazłem :lol:

Nie ma sprawy 8)

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość aneczkak

Ben Sherman to nie jest zła marka ale jesli chodzi o ciuchy.Pamietam ze w Londynie kupiłam w tym sklepie bokserki męskie , chyba 10 funtow za pare w promocji.Firma dosyc znana ale mysle ze na zegarkach sie nie znają specjalnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ben Sherman to nie jest zła marka jesli chodzi o ciuchy.

Ben Sherman to jest REWELACYJNA marka jeśli chodzi o ciuchy, a zwłaszcza o koszule - mam ich kilkanaście, wszystkie są w najróżniejszą krateczkę, co trąca lekkim natręctwem - zdaję sobie z tego sprawę, ale tak mam i już... :) I wszystkie mają kołnierzyk przypinany na trzy guziczki - dwa z przodu, jeden z tyłu ;) Ale żeby zabierać się za zegarki?!?! Ciekawe, czy nasza Wólczanka też spróbuje robić czasomierze... :D:D:)

Pozdrawiam :D

Omega Planet Ocean XL Gen1 2500D | Laco Stuttgart Pro 43 mm | Tag Heuer Carrera Drive Timer | Ticino Big Pilot | Tissot Chemin des Tourelles Gen2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam również koszulkę tej marki. Jest bardzo popularna w USA ;] Jednak jak to się przekłada na zegarki - miernie ;)

Rafal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.