Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Bronekol

Pasek z kompasem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam paska do zegarka z kompasem, pamiętam ze kiedyś takie stare radzieckie zegarki miały w pasku wmonowany mały guzikowy kompas .... i tego poszukuje. jE-baje i allegry milczą na ten temat .... moze wiecie gdzie coś takiego znaleźć???

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś kiepsko szukałeś. Zapytaj się o watch strap (with) compass. Są i kompletne paski i kompasy zakładane na pasek jak szlufka. A tamte paski nie były radzieckie tylko nasze.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki,

może się źle wyraziłem współczesne kompasiki znalazłem ja  szukam tego starego paska, te guzikowce za odn 5 do 12 zł. nie za bardzo mi się podobają i są za duże stąd moje pytanie. Jest jeden: http://www.amazon.com/Francis-Barker-NATO-Survival-Compass/dp/B009RVIFDM ale piekielnie drogi.

Ze nie były radzieckie tylko z naszej ukochanej Polszy nie wiedziałem dzięki  będę musiał popytać w innej zakładce, może ktoś poratuje zdjęciem radą gdzie to znaleźć można.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to lepiej szukaj na allego w dziale http://allegro.pl/zegary-zegarki-nareczne-26075 co jakiś czas pojawią się zegarki na takim pasku. może cos trafisz w ładnym stanie a jak w gorszym stanie to sam kompas ci się przyda i zamówisz pasek . tu na forum jest kilku zdolnych kolegów co robią paski http://zegarkiclub.pl/forum/forum/70-paski-i-akcesoria-zegarkowe/

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

paski fajne, nawet gdyby to była dzisiejsza produkcja.Moje obawy budzi opis w aukcji, że za każdy zakupiony na aukcji przedmiot nic nie płacisz...pachnie delikatną ściemą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem dzisiaj jeden z tych pasków: jak przyjdzie dam Wam znać czy to nie jakaś podróbka i czy warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Pasek może i fajny... ale 40zl jak za pasek to trochę za duzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak za pasek do starego zegarka to może trochę za dużo,

ale za to można podwoić wartość tego co na ręku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.