Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Tomasz90

Zegarek Jordan Kerr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wracając dziś do domu z pracy znalazłem ten oto zegarek 

http://imageshack.us/photo/my-images/839/pkt3.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/833/0ezi.jpg/

Nie jestem zadnym znawca zegarków ,a szukając go na googlach jako model 1601A nie znalazłem niczego. Potrafiłby któryś z was zidentyfikować ten zegarek lub ocenić jego wartość/oryginalność? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam, gratuluje szczęścia zegarek autentyczny, wart prawie 700zł :)
szafirowe szkiełko, nie do stłuczenia.. :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jordan Kerr wart 700 zł? Dobry żart. :D

A szafir jest łatwiejszy do stłuczenia niż szkło mineralne. Wystarczy jedno punktowe uderzenie.

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prezesie szanowny, podrabiają wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szafir w zegarku za ~100 pln?  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche trudno mi uwierzyć w to 700 zl. Nie potrafiłem znaleźć tego modelu na żadnej ze stron czy aukacji. Zegarka póki co nie nosze z powodu braku gumki na pasku ( i dlatego pewnie ktoś zgubił ) poza tym jest duży i ciężki.

Użytkowniku Kowal1234 mógłbyś podać nazwę sklepu w którym widziałeś taki egzemplarz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jordan Kerr to tani producent zegarkow modowych do 100 zl. mialem kiedys :) mozna nosic ale jakosciowo to stoi to nisko.

EWOLUCJA:

Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic  --> Maurice Lacroix Pontos -->  Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po co szukać w necie, przejdź się po sklepach z zegarkami a na pewno znajdziesz ich całą kolekcję.

często bywa tak że pasek jest droższy od zegarka tej firmy

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.... mógłbyś podać nazwę sklepu w którym widziałeś taki egzemplarz ?

Allegro.pl , tam kupilem Jordan-a Kerr, moj byl a'la diesel ;)

EWOLUCJA:

Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic  --> Maurice Lacroix Pontos -->  Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jordan Kerr to wyższa budżetowa lub niższa średnia klasa zegarków. Stoi na poziomie Gino Rossi, Pacific czyli w okolicach 100-150zł. Paski skórzane, antyalergiczne powłoki IPS, mechanizmy Miyota. Szafirowych szkieł w tych zegarkach raczej nie spotkałem, gdyż to nie jest ta półka, tak samo jak nie raczej nie wierzę w to, że ta marka mogłaby być podrabiana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ostrożnie z nazywaniem tego zegarka, jako zegarka budżetowego. Wg niektórych wydawnictw w ich kategoryzacji zegarek budżetowy to zegarek do 10k zł. Może trochę przesadzają, ale 150- 200 zł to nie zegarek budżetowy ;) . IMHO 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jordan Kerr to wyższa budżetowa lub niższa średnia klasa zegarków. Stoi na poziomie Gino Rossi, Pacific czyli w okolicach 100-150zł. Paski skórzane, antyalergiczne powłoki IPS, mechanizmy Miyota. Szafirowych szkieł w tych zegarkach raczej nie spotkałem, gdyż to nie jest ta półka, tak samo jak nie raczej nie wierzę w to, że ta marka mogłaby być podrabiana.

klasa srednia, dobre...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie... Dla większości społeczeństwa kupującego Perfecty za 20 zł i uznającego za bardzo drogi DW-5600 za 200 zł, to taki Jordan Kerr za 100 zł to rzeczywiście może być średnia półka...

Screwback.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteśmy na TYM forum, większość młodego społeczeństwa ma godzinę w komórce, a starzy noszą właśnie jakieś Casio i perfecty... Ale tu bądźmy konsekwentni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.