Mariusz000 0 #1 Napisano 3 Września 2013 Witam, jestem w posiadaniu identycznego tylko nr seryjny rozpoczyna sie od 57 jak myslicie ile moze byc wart ? Stan wizualny mojego jest nieco lepszy http://www.ebay.com/...a-/271268171070 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #2 Napisano 3 Września 2013 Na razie, o 20:41, w USA- jest wart 104,50 $. Poobserwuj aukcję, zobacz inne, coś się z tego da wywnioskować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #3 Napisano 9 Września 2013 Ja mam dwie takie Minervy 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #4 Napisano 9 Września 2013 jak myslicie ile moze byc wart ? Ochocho..., a może i nawet więcej. Mod. warning:Proszę zapoznać się z regulaminem. Ptaszek w kratce nie wystarczy. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach