Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pan Zegarek

Pomoc w identyfikacji

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was serdecznie. Dzisiaj w pracy znalazłem zapakowany zegarek marki Esprit. W pudełeczku była kartka na której napisany był model, mianowicie ES2Y3725367K48. Niestety nie potrafię go nigdzie odnaleźć a jestem ciekaw jego ceny. Z góry dziękuję za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znalazłeś -to trzeba oddać bo majątku na nim nie zrobisz.....ale opinię uczciwego człowieka ugruntujesz wśród kolegów z pracy....... :D

Esprit to zdaje się producent odzieży i perfum ,zegarki nie są ich domeną.......

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że nie są ich domeną jednak i tak chciałbym znać jego wartość. Nie ma komu go oddać pracuję przy recyklingu, różne rzeczy się znajduje ;) Czy ktoś będzie w stanie mi pomóc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolę sobie dopiąć się do tematu. Również potrzebuję pomocy w identyfikacji nowo zakupionego zegarka. Chciałbym uzyskać informacje jaka to firma bo nazwa TCM nic mi nie mówi, jakiej producji jest ten zegarek (USA,DE...), czy jest to w miarę dobry zegarek czy nadający się do kosza (ew wartość bo pytanie czy jest dobry jest pojeciem względnym), gdzie mogę znaleźć instrukcję obsługi gdyż nie potrafię nastawić godziny,daty nie mówiąc o innych funkcjach które zauważyłem dotyczące treningów i spalanych kalorii). Z góry dziekuję za pomoc.

DSC05891.JPG

DSC05890.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TCM to brand Tchibo. Czyli zegarek powstał ...na krzaku (kawy) ;)

Napisz, może odpowiedzą.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TCM to brand Tchibo. Czyli zegarek powstał ...na krzaku (kawy) ;)

Napisz, może odpowiedzą

Udało mi się znaleźć instrukcję do zegarka - pulsometru :)

Wygląda nawet fanie na ręce więc sobie go zostawię.

A a kolejnym flohmarku poszukam czegoś lepszego :P

Dzięki, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.