Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy z cienką witką, nie jest źle - rangeman zawsze wygląda i nosi się dobrze. Obwód 13cm. ;):D :D :D680a75f1abf1a9087dbd2f58f0bdde9b.jpg

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

To moduł z oliwki?

Ktoś ostatnio robił rakie wizualizacje komputerowe... mógłbym prosić o wizualizacje modułu z oliwki w przebraniu czerwonym?

Edyta: Negatyw z niebieskiego chyba bardziej będzie pasował to czerwonego przebrania, bo ma czerwony napis.

Poprosiłbym również o taki fotomontaż z negatywem z niebieskiego.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

To moduł z oliwki?

Ktoś ostatnio robił rakie wizualizacje komputerowe... mógłbym prosić o wizualizacje modułu z oliwki w przebraniu czerwonym?

Tak, z oliwki. :)

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłem na plan, aby przebrać oliwkę w czerwień, bo nie chce mi się za każdym razem przekładać koloru ;(

Dziś na allegro pojawiła się jedna oliwka lekko zajechana ale za 719 i to licytacja a nowa jest za 900.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior gdzieś już widziałem coś takiego o co pytasz. Jakby na czerwonce przerobił napisy na czarno to by było ok wtedy.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te napisy mogłyby być czarne ale białe nie są aż takie najgorsze.

Jak trafię używkę to kupię w dobrej cenie.

Zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przekładka?

Ano przekładka :)

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam oliwke i czekam na zamówione czerwone i żółte. Jak przyjdzie to wstawię fotki

Topotolk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam oliwke i czekam na zamówione czerwone i żółte. Jak przyjdzie to wstawię fotki

Topotolk

Super. Kiedy się spodziewasz przesyłki?

Tak sobie patrzę na oliwkę i niebieskiego i chyba wyświetlacz z niebieskiego będzie lepszy do czerwonego bezela.

Odpycha mnie tylko to niebieskie podświetlenie.

A jakie podświetlenie ma oliwka?

Co myślicie?

Dodatkowo w niebieskim przyciski są metaliczne a nie czarne co też mi się podoba.

Edytowane przez Waldzior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niebieski ramnge jest świetny. To nie taki zwykły niebieski, ale niebieski "regatowy" przynajmniej dla mnie i mówi wiele !

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ShoRtie, to Ty robiłeś te wizualizacje przekładek między modułami i kolorystyką bezeli i pasków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum tylko teraz tego GDF100bb przełożyłem do czerwonego ubranka i kilka modów z G9000 :)

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mógłbyś przełożyć środki z oliwki i niebieskiego Romka do czerwonego przebrania?

Czy to dużo roboty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A chcesz cały moduł czy tylko wyświetlacz bez koperty przełożyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, żeby zobaczyć jak środek z oliwki i niebieskiego będzie wyglądał w czerwonym przebraniu i który wyświetlacz lepiej z czerwonym się spasuje, bo jednak różnią się kilkoma detalami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem od niebieskiego będzie lepiej pasował. Negatyw zostawiasz czy też chcesz podmienić jeszcze na normal? :)

Ew jak chcesz negatyw to mógłbyś kupic zielonkę bo tania, przełożyć środek do koperty classic i założyć blue kostium.

Edytowane przez kamilspider

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem od niebieskiego będzie lepiej pasował. Negatyw zostawiasz czy też chcesz podmienić jeszcze na normal? :)

Ew jak chcesz negatyw to mógłbyś kupic zielonkę bo tania, przełożyć środek do koperty classic i założyć blue kostium.

O jaki negatyw pytasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwona Oliwka

GW-9400-czerwona-oliwka_zpspnwl50bk.jpg

Czerwony Niebieski

GW9400--czerwony-modu-z-niebieskiego_zps

Zdecydowanie moduł z niebieskiego wygląda lepiej ale znowu z oliwki bardziej pasuje czarny przycisk podświetlenia :)

Edytowane przez ShoRtie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwony niebieski wygląda lepiej niż czerwony fabryczny :)

W takim razie kupię niebieskiego i robię przekładkę modułu do czerwonego przebrania.

Tylko obawiam się, że niebieskie podświetlenie może wtedy dziwnie wyglądać ale przecież nje pali się cały czas tylko jak jest taka potrzeba.

Dziękuję ShoRtie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Negatyw -wyświetlacz mi chodziło :P

A są różne kolory podświetlenia w romkach? Chyba we wszystkich negatywach jest takie samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waldzior niebieskie podświetlenie nie będzie CI pasował nie przesadzaj. 

Mój GDF też ma niebieskie :)

E3ghz0Q.jpg

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi