kamilspider 70 #3276 Napisano 15 Września 2015 A czemuż chcesz się wymieniać? 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3277 Napisano 15 Września 2015 Ja bym mógł przemyśleć taką zamiankę ale na negatyw z niebieskiego i tylko same koperty z modułami bez pasków i bezeli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfr3d 0 #3278 Napisano 15 Września 2015 Nie podszedł mi negatyw a w sklepie już mi nie wymienią bo minęło 14 dni od zakupu i jak na złość pojawiły się z pozytywem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3279 Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Bo czarny w pozytywie jest naj... A jak mu kupisz dodatkowy frak, np. czerwony to masz 2 w 1 Edytowane 15 Września 2015 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfr3d 0 #3280 Napisano 15 Września 2015 No nic trzeba się będzie przyzwyczaić do negatywu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3281 Napisano 15 Września 2015 Może się znajdzie chętny na zamianę. Oliwka nie jest znowu taka zła 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3282 Napisano 15 Września 2015 A ja właśnie odebrałem drugiego czarnego pozytywa (z plamkami ) ale za to chyba rekordowo tanio kupionego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3283 Napisano 15 Września 2015 (edytowane) a pokażesz te plamki? Edit: no i gratuluję nowego nabytku Edytowane 15 Września 2015 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfr3d 0 #3284 Napisano 15 Września 2015 to jak masz dwa pozytywy to zamień się za jede 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3285 Napisano 15 Września 2015 Po pracy wrzucę jego fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #3286 Napisano 15 Września 2015 A ja czekam i czekam na czerwone ubranko i doczekać się nie moge. Zamówiłem 13 sierpnia. Pisałem do Pani Sylwi i podobno cały czas czekają bo zabrakło dwóch srub atrap.. ech.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3287 Napisano 15 Września 2015 Oto ten Romek.Górna część paska nie ma tych kropek. Czuć, że zegarek nówka, kilka rysek na szlufce. Bateria na H, synchro złapał od razu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #3288 Napisano 15 Września 2015 Proponuję go całego wypsikać offem 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #3289 Napisano 15 Września 2015 A ja właśnie odebrałem drugiego czarnego pozytywa (z plamkami ) ale za to chyba rekordowo tanio kupionego Waldzior nawet mnie nie drażnij 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3290 Napisano 15 Września 2015 Tak zrobię właśnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snake_08 1 #3291 Napisano 15 Września 2015 ...ale jaja z tymi plamkami ...I faktycznie nie schodzą ??????...czyli wniosek nie psikać się offem z zegarkiem na ręku ...całe życie się człowiek uczy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3292 Napisano 15 Września 2015 Jak go pierdykniesz całego to coś czuje,że będzie jak nowka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11636 #3293 Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Tylko może być wtedy w wersji GLOSSY, a nie MATT Edytowane 15 Września 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #3294 Napisano 15 Września 2015 Tylko może być wtedy w wersji GLOSSY, a nie MATT Też fajnie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3295 Napisano 15 Września 2015 Potem zleje pasek i bezel offem.Jak wyjdzie taki połysk to nawet fajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3296 Napisano 15 Września 2015 No i Waldzior zrobi unikalny mod range'a... off-em. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #3297 Napisano 15 Września 2015 A ja muszę zmienić awatara bo już czerwonego Romka nie mam. Właśnie wyjechał do kolegi z forum, Kamila. Niech mu dobrze służy. Miałem nie kupować zegarka nowego, a tu niespodzianka, bo dostałem nagły zastrzyk gotówki i jak dołożę do kasy ze sprzedaży Romka, to chyba coś kupię. Tylko jaki model kupić? Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3298 Napisano 15 Września 2015 Albo może lepiej Raid'em 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3299 Napisano 15 Września 2015 A ja muszę zmienić awatara bo już czerwonego Romka nie mam. Właśnie wyjechał do kolegi z forum, Kamila. Niech mu dobrze służy. Miałem nie kupować zegarka nowego, a tu niespodzianka, bo dostałem nagły zastrzyk gotówki i jak dołożę do kasy ze sprzedaży Romka, to chyba coś kupię. Tylko jaki model kupić? Wysłane z mojego HM NOTE 1S przy użyciu TapatalkaA dlaczego go sprzedałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #3300 Napisano 15 Września 2015 A zapach będzie jeszcze insekty odstraszal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach