Gość davidofx #3376 Napisano 17 Września 2015 Najlepsza byla by farba modelarska matowa. Wysłane z Galaxy Note 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3377 Napisano 17 Września 2015 Najlepsze by była farba, którą można wetrzeć w te wgłebienia, tak by zetrzeć z innych miejsc na bezelu. Taka, która dłużej wysycha, żeby zdążyć to zrobić.Na pewno jest taka, tylko nie powiem jak się nazywa 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3378 Napisano 18 Września 2015 Mam swojego Romka ale niestety pierwsza godzina zabawy z instrukcją i nie mogę tego okiełznać... Czas z zegarem atomowym różni się o 20 s nie woem czy tak ma być. Nie woem nawet jak zrobić żeby sam ustawił godzinę. Nie ogarniam jak narazie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3379 Napisano 19 Września 2015 Mój rangeman (zresztą jak większość) synchronizuje się w nocy 3:02 musisz włączyć poprostu tą funkcje lub wymusić synchronizacje ręcznie jeszcze przedtem musisz ustawić strefe czasową na BER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3380 Napisano 19 Września 2015 Ustawiłem na BER zmieniła mi się godzina z 9 30 na 1 30 i ciągle mam L1 i ERR.. jakieś specjalne warunki muszą być? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3381 Napisano 19 Września 2015 Musisz szukać miejsca, gdzie złapie L3 lub zostaw na noc na parapecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #3382 Napisano 19 Września 2015 Połóż na parapecie, albo wyjdź na balkon, odpal synchro ręcznie i połóż zegarek na jakieś 3 minuty.Da radę 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3383 Napisano 19 Września 2015 Wchodzę w tryb RC i przytrzymuje A i nic nie reaguje nawet teraz szlak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #3384 Napisano 19 Września 2015 Może masz funkcje alarmu baro włączoną? Wtedy zegarek się nie ustawi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3385 Napisano 19 Września 2015 Co pod tym received pisze baro właśnie i jak teraz TP wylaczyc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3386 Napisano 19 Września 2015 O mam wyłączyłem. Idę na balkon próbować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3387 Napisano 19 Września 2015 No za 2 próba pojawiło się L3 i stoi narazie. A powiedzcie mi mam baterie na połowie czyli na M ile trwa pełne naladowanie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #3388 Napisano 19 Września 2015 Jak go wystawisz na pełne słonce to po jakiś 15-20 minutach powinno wskoczyć H ale jak go po tych np 20 minutach zdejmiesz ze słońca to pod koniec dnia może się okazać ze z powrotem wskoczy M. Żeby maksymalny poziom naładowania się utrzymał dłużej to wystaw go na godzinkę dwie na słońce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość davidofx #3389 Napisano 19 Września 2015 Ustaw czas letni. Wysłane z Galaxy Note 4 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3390 Napisano 19 Września 2015 Rozumiem akurat pech chce ze dziś słońca nie ma... Udało mi się nastawić godzinę jest idealna. Jeszcze muszę rozpracowac termometr barometr jak skalibrowac. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3391 Napisano 19 Września 2015 Czas letni to jak pisze DST? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3392 Napisano 19 Września 2015 Masz instrukcję? Po polsku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3393 Napisano 19 Września 2015 Tak mam ale w formie na kompa. Bo Romek jest z USA więc instrukcja chyna nie będzie po polsku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3394 Napisano 19 Września 2015 Mam swojego Romka ale niestety pierwsza godzina zabawy z instrukcją i nie mogę tego okiełznać... Czas z zegarem atomowym różni się o 20 s nie woem czy tak ma być. Nie woem nawet jak zrobić żeby sam ustawił godzinę. Nie ogarniam jak narazieTu piszesz, że bawisz się z instrukcją więc musisz wiedzieć w jakim jest języku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3395 Napisano 19 Września 2015 Jest po polsku. Tylko wczoraj nie mogłem się w niczym połapać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3396 Napisano 19 Września 2015 Tam naprawdę masz wszystko opisane i zachęcam Cię do przeczytania jej i ćwiczenia od razu na zegarku. Tylko tym sposobem dowiesz się wszystkiego o swoim zegarku i nauczysz jego ogsługi. W innym przypadku będziesz się pytał o wszystko a między innymi o to czy to normalne, że włącza Ci się stoper z ekranu głownego Nie mówię tego złośliwie. Naprawdę warto przeczytać instrukcję i pobawić się zegarkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3397 Napisano 19 Września 2015 Masz rację pytanie o wszystko nie ma sensu lepiej dowiedzieć i nauczyć się samemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #3398 Napisano 19 Września 2015 Jak czegoś nje znajdziesz, to pisz Jakby ktoś potrzebował instrukcji PL to pisać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3399 Napisano 19 Września 2015 takie słabe zdjęcie ale na pierwsze będzie:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master88 1 #3400 Napisano 19 Września 2015 A mam jeszcze jedno pytanie. Czy w celu naładowania baterii na max kiedy nie świeci słońce naladuje się jeśli położę go do zapalonej lampki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach