Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

A co W tym dziwnego, nie zakładam zegarka tylko w niedziele do kościoła tylko robię w nim wszystko więc wiem co się dzieje. Nie chcesz nie zakładaj ja tam wolę mieć szybę w dobrym stanie. A to,że jest to G nie oznacza,że ma wyglądać jak ogryzek.

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No każdy może nosić jak mu się podoba ale dla mnie też jest to już trochę za mocno pojechane.

Zamiast folii można coś takiego jeszcze nosić :D

post-71916-0-21138300-1446805732.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie,że można, tylko jest taka mała różnica, folja jest nie widoczna,jeśli ktoś o tym niewie wiedział nie będzie i nie wiem z czym macie problem i gdzie tu przegięcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Najbardziej obciachowe wykonanie

Jak równo docieta :)

e64e7e2e485a76d462bf40cc184fa3dc.jpg

Wysłane z mojego SM-N920G

Edytowane przez davidofx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i było by to fajne,ale trzeba folie dopasować na zdjętym bezelu do szkła. Wtedy po założeniu gumy nic nie widać,bo bezel jest mniejszy od szkła.

Panowie a koperta to w każdym Romanie jest szara?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale za to wyświetlacz żółtawo-zielony :)

może to jest sposób na tanie modowanie?

Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów...  www.mojekrajobrazy.pl

Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

X-Ray, czy "folia", o której piszesz, to coś trwalszego? Mam na smartfonie tzw. szkło pancerne. Czy coś takiego założyłeś pod bezel? Bo to ma swoją grubość.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to zwykła folia bezklejowa na ekrany telefonów/smartfonow ,szyby raczej na pewno nie da rady dociac ,bo pewnie peknie.

Panowie da radę zamówić z ZIBI taki zestaw z żółtego?

aOq538M.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Czopki od bezela zamawiałem, więc te na pewno da się zamówić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czopki od bezela zamawiałem

Ooo;) :)

A folia jak ładnie położona to swietny pomysł-w przypadku odsprzedaży np...

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to zwykła folia bezklejowa na ekrany telefonów/smartfonow ,szyby raczej na pewno nie da rady dociac ,bo pewnie peknie.

Panowie da radę zamówić z ZIBI taki zestaw z żółtego?

Można, zamawiałem zapas do swojego ;)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile taka przyjemność i czas dostawy? ale czarne rozumiem:)

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas dostawy 4 tygodnie. Atrapy po 15zl/sztuka, a śrubki normalnie czyli chyba po 3zl/szt. . Niestety nie mam teraz dostępu do faktury ale chyba się nie pomyliłem.

Tak cały czarny zestaw do żółtego.

Edytowane przez DamianDe

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a koperta to w każdym Romanie jest szara?

Nie, kilka jest kolorów, na pewno szara, czarna i jeszcze jakieś od specjalnych wersji.

Fajnie jakby ten żółty filtr położył bezpośrednio na wyświetlacz, na górną czy dolną część.

Edytowane przez kamilspider

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moja koperta jest szara. No najlepiej by było folie na wyświetlacz,ale jak nie chciało mu się nawet bezela zdjąć to co dopiero rozkręcac zegarek ;)

Dzięki za info .

A trzeba do zamówienia podawać jakieś szczególne nazwy tych atrap i śrubek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja zamawiam to podaje tylko model do którego chcę części czyli w tym przypadku do gw-9430. Co do koperty to w moim żółtym jest chyba szara. Po za tym nie ma to chyba znaczenia, bo bezel zasłania całą kopertę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No każdy może nosić jak mu się podoba ale dla mnie też jest to już trochę za mocno pojechane.

Zamiast folii można coś takiego jeszcze nosić :D

attachicon.gifpost-71916-0-44983400-1414090475.jpg

Waldzior - No usmialem sie w glos:) ale patent, skad Ty to wziales :)

To jest dobre  rozwiazanie na zegarek z porcelany, ale zakladanie czegos takiego na "G" i zakrywanie go, to obelga dla producenta i ujma dla zegarka :)

A folia na ekranik hmmm w sumie czemu nie, chociaz jak to sie ma do deklaracji producenta, ze od tworzywa, z ktorego jest zrobiony ekran "G" jest twardszy tylko diament :) 

Mam mieszane uczucia:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak tak wierzysz producentowi to bierz gwoździa i do dzieła ;) Bezel,pasek zmienisz w każdej chwili a ze szkłem już tak fajnie nie ma . W najlepszym przypadku polerowanie da radę,tylko po co. Jak to się mówi najlepiej zapobiegać niż leczyć. Dobrze docieta folia jest nie widoczna na ekranie a już napewno zegarka nie zepsuje ani też nie wpływa negatywnie na jego właściwości może tylko pomóc .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny pomysł z tą folią. A jak to się zachowuje po kontakcie z wodą?

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość davidofx

Jak jest dobrze przyklejone nic nie zauważysz

Wysłane z mojego SM-N920G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładasz folie i zapominasz,że ja masz robisz co chcesz basen itp. Przyminasz sobie tylko wtedy gdy widzisz na niej rysy :) ale wtedy dajesz nowa i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za wyjaśnienia, chyba wypróbuję. :)

Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi