Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Seven

GW-9400 Rangeman

Rekomendowane odpowiedzi

Tu na forum wyczytałem, że cytuję:

Każdy może zamówić żółty bezel i tu dziewczyny tylko informują, że wg katalogu części zamiennych, żółty bezel nie jest zamiennikiem naszych czarnych i dodają, że "może nie pasować".

My jednak wiemy, że pasuje i jeśli chcesz zamówić żółty bezel to nie pisz, że chciałbyś żółty bezel do GW-9400 tylko chciałbyś żółty bezel to GW-9430. I masz. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się szukać, musisz uwierzyć na słowo :) W fabrycznym czerwonym GW9400RD-4 jest biała np.

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Tu na forum wyczytałem, że cytuję:

Każdy może zamówić żółty bezel i tu dziewczyny tylko informują, że wg katalogu części zamiennych, żółty bezel nie jest zamiennikiem naszych czarnych i dodają, że "może nie pasować".

My jednak wiemy, że pasuje i jeśli chcesz zamówić żółty bezel to nie pisz, że chciałbyś żółty bezel do GW-9400 tylko chciałbyś żółty bezel to GW-9430. I masz. :)

Więc zamawiaj, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, a masz w planach. To bardzo dobra oferta, mając na uwadze nasze dotychczasowe doświadczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce mi się szukać, musisz uwierzyć na słowo :) W fabrycznym czerwonym

GW9400RD-4 jest biała np.

Dobra zwracam honor już się doszukałem są czerwone,niebieskie,zołte czy takie jasno zielone-ale to wersję limitowane między innymi Kobe itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rangeman podobno już dotarł do domu. Ja jednak dopiero we wtorek się z niego ucieszę. Już się zastanawiam jaki kolor bezela i paska dokupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój Rangeman podobno już dotarł do domu. Ja jednak dopiero we wtorek się z niego ucieszę. Już się zastanawiam jaki kolor bezela i paska dokupić

Jeszcze nie nacieszyłeś się nowym nabytkiem a już chcesz robić moda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zwracam honor już się doszukałem są czerwone,niebieskie,zołte czy takie jasno zielone-ale to wersję limitowane między innymi Kobe itp.

Hehe :)

Fajnie by było mieć wszystkie Romany, wybrać części i zrobić takiego moda jak dusza zapragnie...

"Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba by w totka wygrać ;) ale faktycznie możliwości modow bardzo duże .

Edytowane przez X-Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie nacieszyłeś się nowym nabytkiem a już chcesz robić moda :P

No taki już jestem Widząc ile jest kolorów to najlepiej zaprosić je wszystkie do siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w pewnym momencie miałem 2 Romki w różnych kolorach a i tak nosiłem MTG :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No taki już jestem Widząc ile jest kolorów to najlepiej zaprosić je wszystkie do siebie

Najlepiej mieć w każdym kolorze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero nadrobiłem dzisiejsze posty, a trochę ich napisaliście.

Jeśli chodzi o tajemniczą cześć z allegro to ktoś się pomylił, bo to dolny bezel do gw-4000, taka ciekawostka.

Druga kontrowersyjna sprawa to ten żółty pasek. Raczej ktoś w zibi się pomylił i spojrzał na zwykły pasek albo jest wyprzedaż

Edytowane przez DamianDe

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zapytałem p. Sylwię czy wie już coś nt mojego zamówienia i przy okazji czy żółty pasek 9430 nadal kosztuje 335 pln..

Odpisała mi, że tak więc ktoś gdzieś wprowadza w błąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też o to zapytałem ;)

Jakby to była prawda to wziął bym na zapas :)

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj zapytałem p. Sylwię czy wie już coś nt mojego zamówienia i przy okazji czy żółty pasek 9430 nadal kosztuje 335 pln..

Odpisała mi, że tak więc ktoś gdzieś wprowadza w błąd.

Tak swoją drogą, to zwykły gumowy pasek a kosztuje +- 30 % wartości samego zegarka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Tak swoją drogą, to zwykły gumowy pasek a kosztuje +- 30 % wartości samego zegarka...

Zwykły gumowy kosztuje mniej, ale nie ma żółtego. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pytałem w ZIBI w wakacje o bransoletę do jednego zegarka to kosztowała 100zł a w grudniu jak zapytałem to już 210 bo casio ceny podnosi jak chce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No przecież widać czym się różni negatyw od zwykłego ;)

Coś nie myślę..... <_<  Faktycznie, widać jak na dłoni co i jak.

Edytowane przez robertos102

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś nie myślę..... <_< Faktycznie, widać jak na dłoni co i jak.

X2odSBX.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak .

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja też, tylko chwilowo inne priorytety są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi