blazej6 0 #1 Napisano 8 Października 2013 Witam, mam problem gdyż przez przypadek przytrzymałem za długo przycisk FORWARD i teraz wskazówki nie synchronizują sie z czasem cyfrowym, robiłem to już jak pisane na forum że przez przytrzymanie FORWARD i ustawiłem na godzinie 12 oraz malutką wskazówke na 50 ale to nic nie dałe cyfrowy inna godzina analogowy też inna. PROSZE O POMOC ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #2 Napisano 8 Października 2013 O jaki model chodzi? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazej6 0 #3 Napisano 8 Października 2013 Casio G Shock wr20bar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazej6 0 #4 Napisano 8 Października 2013 Robie wg Twojej instrukcji tj pisałem wcześniej i co chwila na inne godziny sie ustawia... już nie wiem co zrobić. Jakie miasto mam ustawić podczas ustawiania godziny, jakie inicjały ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fraktale 2020 #5 Napisano 8 Października 2013 Casio G Shock wr20bar szybciej uzyskasz odpowiedź, jak wrzucisz zdjęcie 0 <script src="//widget.time.is/t.js"></script> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #6 Napisano 8 Października 2013 Casio G Shock wr20barTo jest ogólna nazwa tych zegarków. Spróbuj podać numer modułu. Jest na deklu, czterocyfrowy. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazej6 0 #7 Napisano 8 Października 2013 http://zegarownia.pl/media/catalog/product/cache/1/zoomimage/889x889/bdf34bdab527020503fd616a6d19e782/z/e/zegarek-meski-casio-g-shock-ga-100b-4aer.jpgJest to taki GA 100B 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #8 Napisano 8 Października 2013 Co się dzieje bezpośrednio po ustawieniu wskazówek i potwierdzeniu przyciskiem ADJUST? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blazej6 0 #9 Napisano 8 Października 2013 teraz dziwnym trafiem sie ustawił, wielkie dzięki za pomoc ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach