Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

navel

Sinn EMZ1

Rekomendowane odpowiedzi

Trafia mi się okazja (a przynajmniej na taką wygląda) zanabyć Sinn'a EMZ1 w stanie niemal NOS za $4.500 (cena wywoławcza do negocjacji). Wszystko co było komplecie sprzedażowym włącznie z paragonem. Czy to rzeczywiście jest aż tak poszukiwany i dobry zegarek? Warto w to wchodzić? A jeśli nie to ile rzeczywiście wart jest taki zegarek? Czy jest coś na co powinienem zwrócić uwagę lub wiedzieć o tym zegarku?

Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi i sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę nikt nic nie wie na temat tego zegarka? Będę wdzięczny za każdą informację lub opinię.

Niestety "profesor Google" nie zaspokoił mojego głodu informacyjnego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź ceny na chrono24, na WUSie jeden poszedł chyba za 4,5kUSD. Google i jeszcze raz google. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki i za to :) Tyle to już znalazłem. Ale bardzo mało tego. Pojedyncze sztuki. Bardziej mnie martwi, że zegara prawie nie znam tzn. bardzo niewiele o nim wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to jest coś innego niż Sinn EZM 1 ?

pozdrawiam, Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. To ten sam zegarek. Zrobiłem literówkę w tytule. Znasz go? Możesz coś napisać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja co prawda zawsze lubiłem ten model ... oglądać, nigdy nie dane mi było go posiąść .

Najlepsza wersja i zarazem najrzadziej spotykana :

Zegarek jest inny, choć Tutima zrobiła też model z identycznym rozkładem Lemanii 5100, o werku można sporo poczytac na forum korzystając z wyszukiwarki.

Brakuje tylko zakręcanych przycisków stopera poza tym super - cena, no cóż jak się podoba to brać ! Moim zdaniem.

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Serdecznie dziękuję :)

Pod hasłem "EZM1" wyszukiwarka nie znajduje nic na forum. Google 4 trafienia gdzie EZM1 tylko przewija się przy innej okazji. Ale to teraz już bez znaczenia. Będę go miał w rękach w piątek. Wtedy zdecyduję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.