Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

M.D

Zegarki Orient w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, czy w Polsce jest jakiś autoryzowany dystrybutor zegarków Orient? znalazłem jedynie: http://www.orient-watch.pl/ i wich sklepie Inter Watch wiele produktów jest już niedostępnych. Czy to to jedyny oficjalny dystrybutor w Polsce? I czy firma Orient nie produkuje już tych niedostępnych modeli? A jeśli nie to czy ktoś posiada informację czy mają zamiar wznowić produkcję lub wypuścić jakąś nową kolekcję? Generalnie chodzi o zegarki w cenie 500-1500zł?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu można kupić zegarki marki Orient - http://www.demus-zegarki.pl/pol_m_Zegarki-Orient-553.html Nie jestem związana w jakikolwiek sposób z tym sklepem, ale są oni renomowanym sklepem internetowym i czerpią towary od autoryzowanych dystrybutorów, więc pewnie i Orient mają z oficjalnej dystrybucji.  Co do samego dystrybutora to znalazłam to samo co Ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qniczynka - tak, ale poljott euro na swojej stronie ma jedynie katalog, chyba nie prowadzą detalicznej sprzedaży?  - a wiem, że niektórych modeli brak w  większości sklepów. W Łodzi także nie mają siedziby:(
Jash - tą stronę podałem w poście i w ich sklepie online interwatch - jest wiele zegarków niedostępnych - głównie budżetowych na które mnie stać i które mi się podobają:(
Jeśli tak to wygląda to nie dziwię się, że więcej ludzi widuje się z Adriaticą czy Atlanticiem, zegarkami które zaczynam coraz bardziej brać pod uwagę w moim skromnym budżecie do 1000pln 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Łodzi w manu sprzedawali kiedyś Orienty, nie wiem jak teraz

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatnio szukałem w manu orientów i nie znalazłem wiec chyba zrezygnowali ze sprzedaży tej marki. Ale jeśli szukasz w Łodzi to proponuje zajrzeć na Bałucki tam ma orienty oraz na Kościuszki jest sklep z biżuterią ale maja też orienty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na kościuszki byłem, dostrzegłem tam Mako, niestety chyba jest trochę zbyt potężny na mój nadgarstek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qniczynka - tak, ale poljott euro na swojej stronie ma jedynie katalog, chyba nie prowadzą detalicznej sprzedaży?  - a wiem, że niektórych modeli brak w  większości sklepów. W Łodzi także nie mają siedziby:(

Jash - tą stronę podałem w poście i w ich sklepie online interwatch - jest wiele zegarków niedostępnych - głównie budżetowych na które mnie stać i które mi się podobają :(

Jeśli tak to wygląda to nie dziwię się, że więcej ludzi widuje się z Adriaticą czy Atlanticiem, zegarkami które zaczynam coraz bardziej brać pod uwagę w moim skromnym budżecie do 1000pln 

Poljot prowadzi sprzedaż w Warszawie - Promenadzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w Łodzi do Warszamy mam kilka km i w zasadzie nie wybieram się w najbliższym czasie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy ktoś może kupował u tego sprzedawcy? http://www.ebay.com/usr/vartolom_77 Podoba mi się "złoty" Orient, cena też fajna, ale nigdy nie miałam w ręce nawet Orienta i nie wiem czy ten sprzedawca jest godny zaufania, bo w aukcji nawet nie widzę dokładnej nazwy zegarka oprócz opisu "Vintage Japan Orient Crystal 21 Jewels Automatic Ladies Watch".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w Łodzi do Warszamy mam kilka km i w zasadzie nie wybieram się w najbliższym czasie

Poza tym, że Poljot Euro jest jedynym autoryzowanym dystrybutorem Orienta i OrientStara w Polsce, ma własne sklepy, a także dystrybuuje zegarki do innych salonów  - możesz zadzwonić do nich i się zapytać gdzie w Łodzi są sprzedawane dystrybuowane przez nich zegarki.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salony jubilerskie KOBE mają Orienty w swojej ofercie. Musiałbyś sprawdzić czy w Łodzi mają oddział. W Krakowie w salonach wybór całkiem spory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.