wytrych 7 #1 Napisano 29 Listopada 2013 Cześć, kupiłem nowe Sumo od jednego z kolegów. Niestety okazało się że wskazówka minutowa ma uszkodzoną lume. Zbibi zgodziło się wymienić wskazówkę na gwarancji. Trwało to 2 miesiące i dzisiaj dostałem zegarek i ... Wskazówka godzinowa i sekundowa są stalowe ale nie polerowane. Wymieniona wskazówka minutowa błyszczy się elegancko wypolerowana. Jak jest u was ? Pozdrawiam Michał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przempox 3 #2 Napisano 29 Listopada 2013 Przeglądając zdjęcia w googlach odniosłem wrażenie, że jedne mają połysk a inne nie :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4834 #3 Napisano 29 Listopada 2013 Wszystkie 3 wskazówki są takie same, ten sam wzór stosowany jest w innych modelach, może dali to co było pod ręką (np seiko stargate był w polskiej dystrybucji) mam sumo na ręce, miałem już trzy i każdy oglądałem przez lupę, więc raczej wiem co piszę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wytrych 7 #4 Napisano 29 Listopada 2013 Burns a w twoim egzemplarzu wskazówki są polerowane? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4834 #5 Napisano 29 Listopada 2013 komponują w ten sam ton z obwolutą indeksów, nie jest to wysoki połysk jak boki koperty, ale jest, nazwałbym to półmat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #6 Napisano 29 Listopada 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach