Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tomaszpecha

Big Ben.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poszukuje zegarka Casio g-shock..

Znalazlem strone i niby oficjalnego dystrybutora.. firma big ben ktora sprzedaja zegarki casio.. czy ktos jest mi w stanie powiedziec czy zegarki od tej firmy sa faktycznie orginalne.. cena jest przystepna i dlatego sie zastanawiam i szukam opinii na temat tej firmy.. czy nie jest to przypakiem oszustwo.. z tego co pisza to maja gwarancje do 6 lat. oraz pelna instrukcje w jezyku PL... czy jest mi ktos w stanie pomoc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdzony sprzedawca ;)

<script src="//widget.time.is/t.js"></script>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pelni uczciwy sprzedawca, kupilem u niego zgarek w wszysko jest ok. Pani w sklepie mogla by sie wiecej usmiechac tylko ;);).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisując w wyszukiwarkę frazę "bigben" wyskakuje prawie 60 tematów - serio, zadałbyś sobie minimum trudu i przeczytał przynajmniej parę, zamiast bezmyślnie zakładać kolejny temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wymagaj za dużo, wiesz ile wysiłku trzeba włożyć w ustawienie avatara :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może trochę odświeżam starego koleta, ale dla przyszłych zwątpionych potwierdzam, że zegarki w Warszawie przy Grzybowskiej, dokładnie chyba grzybowska 80/82 są sprawdzone. Sam byłem niepewny, ale zamówiłem w tym roku z ich sklepu bigben.pl i się nie zawiodłem. Poza tym koledzy z forum również potwierdzili, że to oryginał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.