tomirek 9 #1 Napisano 25 Grudnia 2014 No w tym roku Mikołaj się postarał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mh111 2 #2 Napisano 25 Grudnia 2014 Rewelacja!! Jak Ci się znudzi, daj znać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #3 Napisano 25 Grudnia 2014 W najbliższym czasie będzie to najpopularniejszy zegarek w galerii. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 35946 #4 Napisano 25 Grudnia 2014 Na bazarku również 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #5 Napisano 25 Grudnia 2014 Jak mi się w ogóle nie podobał, to po tych fotkach zacząłem się przekonywac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktus22 51 #6 Napisano 25 Grudnia 2014 Zdjęcia jednak nie oddają tego co na łapie Jest dopieszczona ale oczywiście Fotki OK !!!!!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #7 Napisano 25 Grudnia 2014 Na bazarku również To dopiero za jakiś czas . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prof. Avenarius 0 #8 Napisano 26 Grudnia 2014 Świetne zdjęcia, fajne detale. Czuję w kościach, że to będzie megaposzukiwany towar na bazarku 0 keep cool but care Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 90497 #9 Napisano 26 Grudnia 2014 Bardzo fajne fotki. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kostropaty 15 #10 Napisano 27 Grudnia 2014 Jak mi się w ogóle nie podobał, to po tych fotkach zacząłem się przekonywac Ja mam to samo jak widzialem projekt, to mi sie nie podobal, a jak go zobaczylem na tych zdjeciach, to chcialbym takiego miec. Moze w przyszlym roku, wyladuje na nadgarstku taki. Na bazarku pewnie bedzie go sporo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomas54 92 #11 Napisano 15 Kwietnia 2015 Ladnie ujales ten zegar na zdjeciach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3025 #12 Napisano 17 Kwietnia 2015 bardzo ładny ten Tudor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4946 #13 Napisano 17 Kwietnia 2015 Wstaw Tudora, który tak wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3025 #14 Napisano 17 Kwietnia 2015 proszę : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4946 #15 Napisano 17 Kwietnia 2015 No ślicznie.A teraz obejrzyj jeszcze raz.Koperta - jedyna wspólna cecha to to, że ze stali. Poza tym diametralnie inne.Bezel - wspólna cecha - niebieskie oba, poza tym zupełnie inne.Koronka, przyciski - wspólna cecha - no.... w obu są, ale zupełnie inne. Tarcza - koncepcja kolorystyczna bardzo zbliżona. Indeksy, podziałka, czcionka - wszystko inne, nawet nie podobne, poza koncepcja kolorystyczną i charakterystyczną dla chrono z okresu z którego pochodzi inspiracja - wskazówką sekundową chronografu......Owszem - powtórzę kolorystyka celowo podobna, ale cała reszta zupełnie inna. Już zdecydowanie bliżej do Heuera Autavii - ale i tam masa istotnych różnic, a największe podobieństwo w bezelu i ogólnym kształcie koperty, tez dość charakterystycznym dla okresu z którego pochodzi, a VC się odnosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #16 Napisano 17 Kwietnia 2015 Koledze Ecipeci chodzi pewnie o inspirację . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ecipeci 3025 #17 Napisano 17 Kwietnia 2015 z Kolegą Pawelb29 zgadzam się, detale troszkę się różnią, ale inspiracja i mimo wszystko podobieństwo z Tudorem bardzo duże w mojej opinii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4946 #18 Napisano 17 Kwietnia 2015 Pewnie tak, ale sporo było głosów o identyczności jak nie z Tudorem, to Heurem więc polemizuje sobie A detale różnią się tak, ze w zegarkach chyba bardziej już nie można - poza wspomnianą kolorystyką.Musiałby być trójkątny, albo choć kwadratowy by różnić się bardziej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karus 0 #19 Napisano 13 Czerwca 2015 Na sprzedaż ?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach