Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

irekm

Olympiada 2010 Vancouver

Rekomendowane odpowiedzi

no Panowie zaczęła się wojna na lodzie !!

a ja lubię Pana Zimnocha :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

no Panowie zaczęła się wojna na lodzie !!

Ano zaczęła się i niestety po pierwszej tercji USA przegrywa :lol:. Mam nadzieję, że w kolejnych się pozbierają i złoto będzie ich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś hokej to była moja wielka pasja, do dziś to mój ulubiony sport :lol: Pamiętam, że moje zainteresowanie tak na dobre hokejem i ligą NHL nie zaczęło się wcale od Czerkawskiego, Oliwy i NHL ale od Olimpiady w Nagano...oglądałem wszystkie mecze hokejowe, leżałem chory łóżku i strasznie wtedy ten sport mi się spodobał..grał wtedy jeszcze staruszek Gretzky :) pamiętam, że miał inny kask od reszty :lol:. Szkoda, że tak mało młodzieży w Polsce interesuje się hokejem :) Zamiast bezsensownie marnotrawić kasę na Piłkę nożną można by za 1/10 tych pieniędzy odbudować polski hokej...dyscyplinę w której konkurencja jest znacznie mniejsza i szanse na sukcesy większe.

Norwegowie sobie doping załatwili bo mają pod butem MKOL itd, wiele z dyscyplin przecież zimowych to oni wymyślili, mają duże fory i wolno im bardzo dużo. Trzeba o tym głośno mówić! Nie szczypać się, nie mieć kompleksów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehehhe....a było tak blisko, już się z gąską witali :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

Uff, jest remis :lol:. Mamy 20 minut emocji ekstra. Ale ręce opadają na to, co dzisiaj wyprawiają obrońcy USA. Po Rafalskim spodziewałem się wyższej dyspozycji dnia. Dobrze, że Miller daje radę.

Szkoda, że tak mało młodzieży w Polsce interesuje się hokejem :lol: Zamiast bezsensownie marnotrawić kasę na Piłkę nożną można by za 1/10 tych pieniędzy odbudować polski hokej...dyscyplinę w której konkurencja jest znacznie mniejsza i szanse na sukcesy większe.

Stan polskiego hokeja na lodzie, to temat na dłuuugą dyskusję. Dobra... zaczyna się dogrywka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość McIntosh

No i po meczu :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczyłem na karne....brawo CANADA

Jednego żałuję - że gola zwycięskiego strzelił Crosby. Teraz go znowu będą gloryfikować, a w przekroju całego turnieju był bardzo, bardzo kiepski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera troche za duzo emocji jak dla mnie . Ale Yessssssssssssssssssssss

Szkoda tylko ze gola strzeli Crosby , wogole sobie na to niezasluzyl

Pozdrawiam z Vancouver

Irek

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.