Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Paweł Jankowski

Regulator

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zaprezentować pierwszy moduł regulatora wykonanego w Chronos-Art jest to prototyp jak powstawał odsyłam do tematu Chronos-Art

post-177-0-60069400-1331568623.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-177-0-15158900-1331568625.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Myślę ze jest to pierwszy wykonany regulator w Polsce :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna tarcza! Baza to 6498?

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekam niecierpliwie na cały, gotowy zegarek, lub chociaż jakiś kompletny prototyp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no no, widzę, że nie było to czcze gadanie ostatnio!

możesz zapodać zbliżenie środka tarczy? jestem ciekawy jak wygląda to "giloszowanie".

mam nadzieję, że nie poczujesz się urażony - ale mam nadzieję, że zmienisz logo? :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logo będzie zmienione bo tato był do D..y morze macie jakieś propozycje? Byłby wdzięczny :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę, że miałbyś spory wybór gdyby na forum (tym czy innym) ogłosić konkurs.

Ty miałbyś całkiem sporo pomysłów do wyboru, i to nie od byle kogo - tylko od zajawkowiczów, a inni fun.

Pomyśl, jaka to mogłaby być dla kogoś frajda, że był pomysłodawcą i jego projekt jest na tarczy!

Można by było to "rozdmuchać" jakoś np. nagroda (jeden z twoich zegarków), zbliża się też spotkanie forumowe - tam możnaby było przybliżyć projek i ogłosić konkurs...

myślę, że byłoby to coś ciekawego.

ps. ze swojej strony uważam, że powinieneś skrócić logo, a że firma nazwy raczej nie zmieni - to może skrót? czyli CA lub C.A.

powodzenia!!!!

trzymam kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietny, na prawdę wielkie gratulacje,

choć osobiście za takim stylem nie przepadam,

ale nie ma znaczenia tutaj gust, stworzyłeś jakieś dzieło,

coś co może po tobie zostać i cieszyć oko długie lata.

Zazdroszę i podziwiam,

do tego od razu modyfikacja, co zwiększa niepowtarzalność zegarka.

Wiem że do efektu końcowego jeszcze tochę brakuje,

ale już wietrzę sukces.

pozdrawiam

Łukasz

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopiero zobaczyłem ten temat i jestem w szoku. Do rzeczy:

Paweł - gratulacje za chęci i wykonaną pracę!

Widzę, że projekty są na razie dwa. Jeśli chodzi o temat loga wielokrotnie poruszony to może (autorytetem nie jestem i nie wiem jakby to wyszło) warto pomyśleć o wrzuceniu go np. na małą tarczę (np. każdy zegarek chronos-art na tylko małe logo na sub-sekundzie a większe na mechaniźmie? (póki co i regulator i trio udałoby się to zrobić - zaznaczam, że pomysł przyszedł mi do głowy patrząc na powyższe zdjęcia i jakoś nigdzie mi tu logo nie pasowało do tak wykonanej tarczy).

Porcelana to na pewno niezły pomysł, choć przyznam się, że znam takie rozwiązanie tylko z czytania i zdjęć.

Z niecierpliwością czekam na rozwój prac oraz tematów na forum.

P.S. Nie znalazłem informacji - czy zegarki mają byc w dystrybucji dla normalnych śmiertelników (jak ja)?

Edit: Ile koperta ma mieć w uszach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koperta pod pasek 22mm co do dystrybucji to jeszcze za wcześnie jest bardzo wiele problemów do rozwiązania .Chciałbym stworzyć zegarek w którym wiekżośc elementów będzie wykonywana przez nas czyli koperta tarcza wskazówki moduł klamry i żeby każdy różnił się od siebie drobnymi szczegółami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Myślę ze jest to pierwszy wykonany regulator w Polsce

Pierwszy to na pewno nie, ale być może pierwszy naręczny. Sprawdź pod "Wieland" w szukajce.

Pozdrawiam

Iko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.