waldii 44 #1 Napisano 22 Listopada 2010 Witam.Specjalnie dla carlito kilka moich nieudolnych fotek . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2 Napisano 22 Listopada 2010 Ajć, az mnie cos zakuło !No wkoncu Piekny !Sam nie wiem który ładniejszy, jak ci sie wydaje? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3 Napisano 22 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 22 Listopada 2010 Nie wiem, wydaje mi sie że jasny ładniejszy ale to może dlatego ze do czarnego sie juz przyzwyczaiłem Kupiłeś jako nówke? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #5 Napisano 22 Listopada 2010 Nie wiem który ładniejszy.Zegarków z czarną tarczą trochę mam i chciałem coś innego .Jak będziesz miał okazję to zobacz te modele chrono w srebrze są dwa odcienie.Chrono bez sekundy jest bardziej srebrny a ten przechodzi w ciepły beż .To trzeba zobaczyć na żywo.Wiem wiem krzywdę mu zrobiłem tymi fotkami EDIT:Tak to nówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #6 Napisano 22 Listopada 2010 Jaka krzywde? fajne foteczki. A co do tych dwoch odcieniow to wiem, ktos mi juz kiedys to powiedzial ale niestety nie mialem okazji widziec na zywo. Jaka cena teraz w pl tych pontosikow? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #7 Napisano 22 Listopada 2010 Zdjęcia bardzo fajne, szczególnie pierwsze...Bardzo ładnie pokazuje urodę detali tego zegarka. Sam zegar piękny, jedno z niewielu chrono, które mi się podoba. Nie wiem, wydaje mi sie że jasny ładniejszy ale to może dlatego ze do czarnego sie juz przyzwyczaiłem Michał, zgadzam się z Tobą - jasny ładniejszy... Waldii, gratuluję pięknego nabytku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #8 Napisano 22 Listopada 2010 Bardzo udane są to zegareczki, na żywo powalają - aż ide go ubrać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5174 #9 Napisano 22 Listopada 2010 nie wiem czy się nie obrazisz michał ale wskazówki w twoim pontosie wyglądają jak zapałki - ale to chyba in plus? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #10 Napisano 22 Listopada 2010 A co za roznica w moim czy jasnym? Na zywo wyglądają rewelacyjnie. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #11 Napisano 22 Listopada 2010 Oba świetne Panowie z małą przewagą Michałowego.EDYTA:Wskazówki faktycznie średnie dali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5174 #12 Napisano 22 Listopada 2010 zwracam honor Michał- w tym modelu dali wskazówki jak zapałki- nie tylko w twoim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #13 Napisano 22 Listopada 2010 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #14 Napisano 22 Listopada 2010 Starszy model ma ładniejsze wskazówki, a nowszy ładniejszą koronkę. Równowaga w przyrodzie musi być 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #15 Napisano 22 Listopada 2010 W moim wskazowki wydają sie nowoczesniejsze Trzeba jeszcze dodać że nowy ma ładniejsze przyciski. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5174 #16 Napisano 23 Listopada 2010 ale czy nowocześniejsze znaczy lepsze? podsumowując: zagarek bardzo fajny/ stonowany...ale nie może być tak że we wszytkim ci będę przytakiwał- trochę krytyki musi być. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #17 Napisano 23 Listopada 2010 Owszem, krytyka zawsze jest potrzebna i mile widziana 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #18 Napisano 23 Listopada 2010 To nie tyle kwestia krytyki, co gustu, a o tym się podobno nie dyskutuje... Mnie tam bardziej podobają się nowe wskazówki-zapałki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olej0070 1 #19 Napisano 23 Listopada 2010 fajne foty i bardzo fajny zegarek... wiem bo mam 0 "Lepiej częściowo mieć rację, niż całkowicie się mylić" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #20 Napisano 23 Listopada 2010 To nie tyle kwestia krytyki, co gustu, a o tym się podobno nie dyskutuje... Dyskutuje się cały czas, między innymi o tym jest to całe forum. "O gustach się nie dyskutuje" to taki bardziej słowny automatyzm bez treści, nie ukrywam, że go nie lubię. Dzielmy się swoimi gustami i dyskutujmy o nich, na zdrowie A zegarek jest świetny. Jeszcze bardziej mi się podoba z szarą tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #21 Napisano 23 Listopada 2010 Dyskutuje się cały czas, między innymi o tym jest to całe forum. "O gustach się nie dyskutuje" to taki bardziej słowny automatyzm bez treści, nie ukrywam, że go nie lubię. Dzielmy się swoimi gustami i dyskutujmy o nich, na zdrowie A zegarek jest świetny. Jeszcze bardziej mi się podoba z szarą tarczą. "O gustach się nie dyskutuje" - w znaczeniu: nie krytykuje się czyjegoś gustu, a nie, że w ogóle o gustach nie powinno się rozmawiać, bo to byłby przecież absurd. To - i tylko to - miałem na myśli. A o tym, co nam się podoba, a co nie dyskutujmy jak najwięcej, pamiętając jedynie, aby nie krytykować upodobań odmiennych od naszych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TAG 1 #22 Napisano 4 Grudnia 2010 Zarowno jasny jak i ciemny - bardzo udane MLe. Co do wersji stary/nowy to w nowych na pewno ladniejsza jest koronka. Jakos od razu mi sie rzucila w oko... Ogolnie MLe to bardzo fajnie zaprojektowane zegarki, szczegolnie Pontosy.Gratulacje dla posiadaczy! 0 PozdrawiamTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #23 Napisano 4 Grudnia 2010 Piękne zegarki ! Lubię tą markę. Miałem Pontosa jednak bez chronografu. Byłem bardzo zadowolony z tego zegarka Bardziej podoba mi się ten Chronograf na czarnym pasku ! Gratulacje panowie. 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6406 #24 Napisano 4 Grudnia 2010 Waldii, gratuluję sikora! Wersja z jasną tarczą wg. mnie fajniejsza, jakaś taka cieplejsza, i ten brązowy pasek świetnie do niej pasuje. Ostatnio zegarki z chrono mi się trochę przejadły, ale jak patrzę na te ML, to stwierdzam, że jednak mają coś w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caliber 89 1 #25 Napisano 11 Maja 2012 Świetny zegarek... sam posiadam takowego z czarną tarczą na czarnym pasku ... i jestem zachwycony:) Oba są świetnie! pozdrawiam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach