GONZO 0 #26 Napisano 6 Lipca 2011 kto jeszcze? konkretnie, bez lania wody Dopisuję się do listy. 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolmar 0 #27 Napisano 8 Lipca 2011 Postaram sie dotrzeć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #28 Napisano 8 Lipca 2011 czyli rezerwować na 6 osób? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #29 Napisano 8 Lipca 2011 Może się jeszcze ktoś dopisze ? Ale na obecną chwilę wygląda że 6 osób 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maraas 0 #30 Napisano 11 Lipca 2011 Jak dotrą koledzy Kolmar i Gonzo to będzie nas ośmiu. Może, ktoś jeszcze z jakimś znajomym wpadnie, więc lepiej wziąć więcej miejsc. Czyli Club Garage. Podajcie proszę adres tego przybytku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #31 Napisano 11 Lipca 2011 Czyli Club Garage. przecież pisałem że Camelot z linkiem do klubu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maraas 0 #32 Napisano 11 Lipca 2011 Łee kurde, przegapiłem link, sorry . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #33 Napisano 11 Lipca 2011 lokal zarezerwowany. Stolik na 10 osób, piątek 15 lipiec, godzina 18, na moje nazwisko, tj Włodkowski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 981 #34 Napisano 11 Lipca 2011 Dzięki Krzysiu! Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #35 Napisano 12 Lipca 2011 Jak dotrą koledzy Kolmar i Gonzo to będzie nas ośmiu. Może, ktoś jeszcze z jakimś znajomym wpadnie, więc lepiej wziąć więcej miejsc. Czyli Club Garage. Podajcie proszę adres tego przybytku. Do czwartku kontakt ze mną będzie utrudniony, bo wyjeżdżam w delegację.Nadal piszę się na spotkanie w K-ce - śledzę wątek, więc tylko proszę o końcowe info gdzie i kiedy. 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #36 Napisano 12 Lipca 2011 GONZO, jak napisałem powyżej, spotkanie w http://www.camelot-katowice.pl/Pub_Restauracja_Camelot/Restauracja_Pub_Camelot.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #37 Napisano 14 Lipca 2011 jutro spotkanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolmar 0 #38 Napisano 15 Lipca 2011 czarny scenariusz się spełnił, niestety odpadam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #39 Napisano 15 Lipca 2011 mam nadzieję że sam nie będę siedział przy stoliku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #40 Napisano 15 Lipca 2011 mam nadzieję że sam nie będę siedział przy stoliku Raczej nie - potwierdzam obecność. 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 453 #41 Napisano 16 Lipca 2011 i po spotkaniu, szkoda tylko że tak krótko, ale siła wyższa a właściwie najwyższa/najważniejsza fajnie było, miło było Was poznać i pogadać no i na żywo zobaczyć kolekcję Copernicusa i JLC od MasterFan'a 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielas 18 #42 Napisano 17 Lipca 2011 Ja również dziękuję wszystkim za spotkanie 0 CH24.PL - polski portal o zegarkach luksusowych Dołącz do CH24.PL na Instagramie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #43 Napisano 17 Lipca 2011 Dzięki za naprawdę sympatyczne spotkanie i fajną atmosferę .Jedyny minus ... złe światło było ... ciemno się jakoś zrobiło pod koniec że ledwo Gonza widziałem (W świetle trytu z "Diverka Skłodowskiej" byłby pewniej lepiej przeze mnie widziany )Zaraziłem się Enicarami ! Sherpa rulez !Copernicusy pierwsza klasa watche ! Byłem sceptycznie nastawiony, a tu takie miłe zaskoczenie !Tylko to światło Pozdro Dla wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GONZO 0 #44 Napisano 17 Lipca 2011 Było bardzo sympatycznie i trzeba to powtórzyć. Była okazja do "pomacania" takich zegarków jak m.in.: - Omega PO- Kompresor od JLC- Aviator na Mołni- Copernicusy- Steinhart Nav B-Uhr 44 mm- Mondia- Seiko- Enicar Niech to będzie rekomendacja na kolejne spotkanie. Dzięki Panowie raz jeszcze za spotkanie. Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w większym groniei przy lepszym oświetleniu. 0 Pozdrawiam,GONZOTISSOT "Le Locle"SEIKO SKX807 "Aviator"SEIKO SKX781 "Orange Monster"SEIKO SND371 "Daytona"ORIENT CEM65002 "Blue Mako"Glashütte SpezimaticPisano Skeleton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maraas 0 #45 Napisano 17 Lipca 2011 Ja już z Poznania także Wam przesyłam podziękowania za spotkanie. Chyba wychodzilismy z knajpy jako ostatni goście. Zapisuję się na więcej. Jak tylko bedę w okolicy na trochę dłuzej to dam znać. O ile główną część poswięcilismy zegarkom (faktycznie póki światła starczało) to końcówka naszych rozmów była już o róznych historiach jakie się w życiu zdarzają - swietny klimat. Poza raz któryś wychodzi że pasja zegarkowa łączy na wielu polach.Trzymajcie się! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woyti 0 #46 Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam Panowie Mam pytanie. Czy w tym roku będziecie organizować jakieś spotkanie na ziemi Śląskiej? Pozdrawiam Wojtek ( Gliwice ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mike2009 0 #47 Napisano 13 Kwietnia 2012 Przylaczam sie do powyzszego zapytania ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woyti 0 #48 Napisano 16 Maja 2012 Przylaczam sie do powyzszego zapytania ! Oj coś zbyt wielu chętnych nie widaćA szkoda Pozdrawiam Wojtek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leehooker 0 #49 Napisano 27 Października 2012 Podnoszę temat - jesienno - zimowa pora.W sam raz na knajpę i dobre zegarki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Staszek60 4 #50 Napisano 10 Grudnia 2012 Termin przedświąteczny nie jest może najlepszy do spotkań (zajęcia własne typu odwiedziny u klientów a i w domu huk rzeczy do zrobienia..) ale może tak na początku stycznia Panowie cośbyśmy się spiknęli. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach