Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość 00110010000010011001

Fruwajacy G

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie Ci to wyszło ;) Następnym razem z 20m ? żartuję, nie namawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwotnie mialo byc z 18m ale nie bylo jak tam wlesc wyzej, wiec odpuscilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mrovka

dobre to było ... nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego jak bardzo przekonujesz mnie do GIEZ'ów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki ale taki upadek na trawkę to nie test ;) Moim pierwszym G (jeszcze na studiach) rzuciłem przez całą aulę w tablice i spox, drugim po paru głębszych udawadniałem kumplom co to jest G i trzasnąłem nim z całej siły w podłogę ;) zaciął się przycisk, koszt naprawy - odblokowania to 20 zł.

Jak chcesz testować G to musisz wyzbyć się litości ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przybylo mu na szkielku "od upadku na trawke" z kilkanascie slabo widocznych rys no i jeszcze 3 takie bardziej widoczne. Nie wiem czy na kopercie doszly jakies nowe ryski, wczesniej mial zarysowania wiec trudno oszacowac. A tak poza tym to nadal tyka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odważny jesteś poddając takiej próbie ulubionego G, ale wytrzymał, w końcu to G-shock ;) Też coraz bardziej przekonujesz do Giez'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja napisałem co robiłem z moim G to było wielkie oburzenie że zegarek nie po to się kupuje żeby nim rzucać a tutaj widzę same pozytywne głosy...tak czy tak filmik fajny i gratuluję testu zakończonego powodzeniem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie rozumiem po co taki test... To tak jalbym sobie kupił volvo i zrobił crash test żehy pokazać jaki mam bezpieczny samochód.

Albo zrobił 24 godzinny filmik chodzacego zegarka, żeby pokazać, że spieszy tylko 10 sekund na dobę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość 0.1

Ja tez nie rozumiem... .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim Subaru wyciągasz bezpiecznik i masz 2WD?

Opony muszą być jednakowe przy 4x4 a nie z racji wyglądu

A ja nie rozumiem po co taki test... To tak jalbym sobie kupił volvo i zrobił crash test żehy pokazać jaki mam bezpieczny samochód.

Albo zrobił 24 godzinny filmik chodzacego zegarka, żeby pokazać, że spieszy tylko 10 sekund na dobę...

A dlaczego nie ? Tym tokiem myslenia dojdziesz do absurdu :) Koledze sie nudziło, pokazał nam jaki G jest mocny. Mnie to natchneło do nakręcenia swojego filmiku z G w roli głownej.

Swoją drogą G-9300 koledze wypadł z kieszeni na budowie i przejechała po nim taka mini koparka na gumowo stalowych gąsienicach i nic mi sie nie stało :) Pomijając jakieś drobne otarcia. dodam że upadł na taką dużą betonowa płytę.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam, żeby się tu jakiś spór nie wywiązał wycofuję się z pytania "po co?" Podtrzymuję jednak "nie rozumiem" :)

Ja swojego Mudmana dobrowolnie nie podeptam. Ale każdy robi co uważa.

Miłość do zegarków można okazywać na różne sposoby :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe "zobaczmy.. jak to sobie poleci" rozwaliło mnie. Mógłby ktoś napisać czym się różni Giez od G1000-D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.