Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

chronofan

OMEGA CONSTELLATION CHRONOMETER AUTOMATIC

Rekomendowane odpowiedzi

witam forumowiczów.zwracam sie z prośbą o ocene tego zegareczka.jak myslicie czy jest autentyczny?dysponuje tylko takimi zdjeciami.pozdrawiam

post-46569-0-45935700-1328373616_thumb.jpg

post-46569-0-66491700-1328373637_thumb.jpg

post-46569-0-59741700-1328373657_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na nowych Omegach nie znam sie, ale tu wystarczy popatrzec na wahnik - moim zdaniem podroba.

Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli jednak podróba.a po czym to mozna wywnioskować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marna podróbka

a po czym to mozna wywnioskować?

po tym, że nie wygląda jak oryginał

....

najprościej otworzyć sobie dobre zdjęcie oryginalnego modelu i wskazać 376 różnic - jak się uda, tzn., że podróbka, najprościej zacząć od detali koperty, później od jakości wykonania, później od wyglądu tarczy i indeksów, wyglądu, kształtu i długości wskazówek, napisów na tarczy, czcionki, koronki, bransolety i... dekla, który powinien być pełny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja się na omegach nie znam...szczerze powiem ze jedyna roznice jaką widze to dekiel który tu jest otwarty a w katalogu jest zamkniety z grawerem obserwatorium astronomicznego i gwiazdkami.co jest jeszcze smieszniejsze facet który ja sprzedaje chce za nią 5500zł a ja znalazlem oryginalna z certyfikatem i od pewnego faceta za 4700zł...oszustów pełno...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja się na omegach nie znam...szczerze powiem ze jedyna roznice jaką widze to dekiel [...]

Taa... Musisz poprostu się poznać, bo inaczej, to "wszystkie murzyny są takie same..."

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ta wyglada na mechaniczna...jak znam zycie to pewnie ktos ja kupi a potem bedzie pluł w brode...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.