Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

matma66

Blonex murzynek.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Pytanie,czy któryś z Kolegów posiada w swoich zbiorach Błonexa z czarnym cyferblatem? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Pytanie,czy któryś z Kolegów posiada w swoich zbiorach Błonexa z czarnym cyferblatem? :)

Jeszcze nie, ale renowatorzy nie takie rzeczy robią, więc wszystko przed nami ;)

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie, ale renowatorzy nie takie rzeczy robią, więc wszystko przed nami ;)

To znaczy że takich nie było?Podobno coś tam wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

były czarne blonexy - to produkcja testowa, jednak przerwana z powodu złego lakieru który się łuszczył. Powstało tylko 10 modeli niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

były czarne blonexy - to produkcja testowa, jednak przerwana z powodu złego lakieru który się łuszczył. Powstało tylko 10 modeli niestety

Dziękuje Koledze za odpowiedz.Jednym słowem to jest prawdziwy unikat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to przepraszam. Miałem etap polskich zegarków, ale nigdy o czarnym nie słyszałem. Zbyt pochopnie w takim razie uznałem, że to radosna twórczość

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że kolega Władek Meller wypowie się w temacie.

Nie miałem okazji pojechać do Warszawy, ale na zdjęciu gabloty wystawy "Przystanek-zegarek" widziałem w "rubryce" Blonex taki z czarną tarczą. Nawet na prezentowanej tablicy z wystawy

http://www.zegarki.info.pl/wydarzenia/2010_blonie/wystawa-pozioma_klub.jpg był przecież zaprezentowany czarny Blonex.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że kolega Władek Meller wypowie się w temacie.

Nie miałem okazji pojechać do Warszawy, ale na zdjęciu gabloty wystawy "Przystanek-zegarek" widziałem w "rubryce" Blonex taki z czarną tarczą. Nawet na prezentowanej tablicy z wystawy

http://www.zegarki.info.pl/wydarzenia/2010_blonie/wystawa-pozioma_klub.jpg był przecież zaprezentowany czarny Blonex.

Ładny,ale nieosiągalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.