akism 157 #1 Napisano 8 Listopada 2008 Mój pierwszy kwarc w omedze.Zobaczymy jak się będzie sprawował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swir 0 #2 Napisano 8 Listopada 2008 Fajna Omega. Bardzo przyjemny dla oka wyglad.Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #3 Napisano 8 Listopada 2008 Bardzo fajna Omesia Mój ojciec ma taką samą tylko że bicoulor http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?showtopic=26829 EDIT: ups ta Twoja to kwarc 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 157 #4 Napisano 8 Listopada 2008 Tak to kwarc,można mieć jakiegoś kwarca w stajence,szczególnie w tak przyjemnej obudowie...A tak szczerze to nabylem ją nowiutką b.okazyjnie za mniej niż połowę ceny,kupiona w kraju na gwarancji w foliach.Żal było odpuścic:)Kupiłem dla znajomego,ale gdy ją zalożyłem rozmyślilem się -jest świetna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #5 Napisano 8 Listopada 2008 Niech się dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 304 #6 Napisano 9 Listopada 2008 Świetna jest 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach