diesel 218 #1 Napisano 18 Września 2008 Najnowszy zegarek mojego ojca Podziękowania dla Staszka 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #2 Napisano 18 Września 2008 Klasa, klasa i jeszcze raz klasa. Zegarek przepiękny. Gratulacje dla taty :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubos 413 #3 Napisano 18 Września 2008 smaczny zestaw. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #4 Napisano 18 Września 2008 bardzo fajny "dojrzały" zegarek . nigdy nie podobały mi się zegarki i branzolety bicoulor ,ale ten jest naprawdę klasa - gratulacje . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #5 Napisano 18 Września 2008 będziesz podbierał ? :mrgreen: 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #6 Napisano 18 Września 2008 bardzo fajny "dojrzały" zegarek . nigdy nie podobały mi się zegarki i branzolety bicoulor ,ale ten jest naprawdę klasa - gratulacje .Mam dokładnie to samo zdanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz888 23 #7 Napisano 18 Września 2008 Ja muszę zabrać głos bo o ile za bicolorami nie przepadam (złoto + stal to dla mnie zgroza) to w tym wydaniu nie wiem dlaczego ale bardzo pasuje :shock: :grin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 361 #8 Napisano 18 Września 2008 Ciekawy, ale ... wole w kombinacji z niebieskimi wskazowkami bo mam takiego :mrgreen: 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #9 Napisano 19 Września 2008 Bardzo fajny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #10 Napisano 19 Września 2008 zegarek samw sobei super..ale dla mnie bicolor to porazka .....na pasek go ladny, slurzany i bedzie miodzio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henieks 2 #11 Napisano 19 Września 2008 Gratuluję zakupu, choć jak na razie nie byłby on dla mnie.Nie podoba mi się. Może muszę dojrzeć do takiego zestawu. Tzn ładnie się komponuje z filiżanką. To byłby temat na tzw. piąty zegarek - do kawy. Jak ktoś pije dużo kawy - wtedy mógłby to być jego zegarek podstawowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pinus 5 #12 Napisano 19 Września 2008 bardzo fajny "dojrzały" zegarek . nigdy nie podobały mi się zegarki i branzolety bicoulor ,ale ten jest naprawdę klasa - gratulacje .Mam dokładnie to samo zdanie. To samo odczucie - sam nie wiem dlaczego w tym wypadku nie wygląda to kiczowato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 305 #13 Napisano 8 Listopada 2008 Omega jako jedna z nielicznych marek potrafi tak połączyć stal ze złotem. Chyba wszystkie modele Omegi w bikolorze mi się podobają. Gratulacje, świetna. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 157 #14 Napisano 8 Listopada 2008 Świetny zegarek,uważam ,że seria aqua terra idealnie może pełnić rolę zegarka uniwersalnego.Sam dziś stałem się posiadaczem takowej(tylko w kwarcu) i twierdzę,że i rozmiarowo(39,2mm) omega trafiła w sedno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach