Kyle 3 #1 Napisano 9 Listopada 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszr 61 #2 Napisano 10 Listopada 2008 Oj słabość mam do ZENKÓW, super jest 0 Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3 Napisano 11 Listopada 2008 Bardzo ładny zegarek. Fajnie też wygląda wersja automatyczna na eta 2834 z czarną tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mr_luc 0 #4 Napisano 11 Listopada 2008 Witam, Zegareczek Miodzio - Gratuluje. I ja mam ostatnio słabość do Zenków a ten model jest zaprawdę urokliwy. Pozdrawiam, Łukasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korba 2 #5 Napisano 11 Listopada 2008 Bardzo ładny Zenobiusz. Gratulki. Miałem kiedyś Zeno lotnika na Unitasie. Bida przycisnęła- sprzedałem. Do dziś mi szkoda... 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jasiek 2 #6 Napisano 15 Listopada 2008 Ładny Zenek , moje gratulacje. A co do fotografowania to się nie przejmuj. Ja też robię zdjęcia tylko w trybie auto. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #7 Napisano 15 Listopada 2008 wygląda jak perfekt za 15 zeta-brzydal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 469 #8 Napisano 15 Listopada 2008 ^^^^???? bardzo ładny, niby proste wykonanie a jednak coś w nim jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #9 Napisano 15 Listopada 2008 Gratuluję pięknego zegarka! Czy mógłbym prosić zdjęcie dekla? 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #10 Napisano 15 Listopada 2008 Czy mógłbym prosić zdjęcie dekla? calutki stalowy. Nadal zainteresowany zdjęciem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laferty 427 #11 Napisano 16 Listopada 2008 Jeśli nie sprawi Ci to problemu to daj jakąś. Bo podejrzewam, że nawet jak cały stalowy, to lity on nie jest 0 Czas jest wielkim nauczycielem ale niestety zabija wszystkich swoich uczniów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miro Rawinski 0 #12 Napisano 27 Listopada 2008 Jeśli nie sprawi Ci to problemu to daj jakąś. Bo podejrzewam, że nawet jak cały stalowy, to lity on nie jest Witam,mamy akurat ten model w sklepie, więc dla zainteresowanych aktualna forka z każdej ze stron. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #13 Napisano 27 Listopada 2008 A mnie i tak najbardziej podoba się najtańszy -6001 Są one jeszcze sprzedaży? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #14 Napisano 27 Listopada 2008 A mnie i tak najbardziej podoba się najtańszy -6001 Są one jeszcze sprzedaży? Są. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #15 Napisano 30 Listopada 2008 nie było mnie jakiś czas (delegacja, zresztą Zenek był ze mną ), Pan Mirosław uprzedził mnie z fotką dekla (do tego lepszą od czegokolwiek co bym wyprodukował). Notabene te nowe zdjęcia lepiej oddają właściwości tarczy - zależnie od światła wydaje się raz biała, raz srebrna. To samo tyczy gabarytów, szczególnie grubości. Co do 6001 to jednak automat, niektórym robi to różnicę, osobiście szukałem jednak nakręcanego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #16 Napisano 3 Lutego 2009 Kyle a jak z rysowanie koperty? czy raczej nie widac sladow? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #17 Napisano 3 Lutego 2009 na razie na kopercie śladów brak, choć jestem znanym w rodzinie "psujem" . Noszony tak ze trzy razy w tygodniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #18 Napisano 3 Lutego 2009 na razie na kopercie śladów brak, choć jestem znanym w rodzinie "psujem" . Noszony tak ze trzy razy w tygodniu o miło, na pierwszej fotce ryski jakieś widać - ale to mysle lampa uzyta. fajnie bo na pierwszy rzut oka koperta wygląda na rysującą się... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #19 Napisano 3 Lutego 2009 lampa plus aparat do czterech liter plus pstrykający do czterech liter 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sempai1 0 #20 Napisano 18 Lipca 2009 Witam. I od razu przepraszam, że odświeżam tak stary wątek. Pan Mirosław wspomniał w listopadzie 2008, że ma ten model Zenka u siebie. Byłem w Gold Topie w ubiegłym tygodniu i nadal ten model na Unitasie jest do kupienia. Nawet jakaś bardzo ciekawa cena została zaoferowana. Ach ten niegdysiejszy kurs ojro .... Zegareczek naprawdę o wiele lepiej się prezentuje na ręce niż na zdjęciach. 42 mm robi już spore wrażenie. Szkoda tylko, że szkiełko organiczne zamiast szafiru. Ale tak poza tym ... Na pewno w końcu znajdzie się amator na niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach