Homer 0 #1 Napisano 14 Czerwca 2009 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3730 #2 Napisano 14 Czerwca 2009 Nie wiedziałem, że sturmovik jest też w automacie. Ile dałeś? Zmień ten pasek czym prędzej na jakiś nitowany lotniczy gruby pach od razu odżyje zegar:)Gratuluje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Homer 0 #3 Napisano 14 Czerwca 2009 Ano są, na stronie sprzedającej rosyjskie czasomierze masz pełny cennik z paskiem grubym może być problem, bo jednak przegub sam w sobie mam raczej potężny i trudno gdzieś dostać wystarczająco długi paseknitowania osobiście raczej mi się nie podobają, choć może pewnego dnia i do tego dojrzeję 0 jak zwykle pozdrawiajacy...Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Bożys 1 #4 Napisano 14 Czerwca 2009 Powiem krótko: Coraz intensywniej w nozdrza wciągam wschodni wiatr.Świetny sikor. Gratuluję 0 "Każdą rzecz pięknie uczynił w jej czasie. Nawet czas niezmierzony włożył w ich serce,żeby człowiek nigdy nie zgłębił dzieła, które prawdziwy Bóg uczynił od początku do końca."(Kazn. 3:11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach