Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
News will be here

Barristan Selmy

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    149
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

7 Początkujący

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Harvest Hall
  1. To sobie solcie, ja rybe sole na koncu. Dlaczego? Poniewaz zachowuje smak i nie traci wody, a chyba o smak chodzi? No chyba ze podajesz z pierylirdem dodatkow, wtedy to juz nie ma znaczenia, prawda? Bo ryby i tak juz nie czujesz, zostaje tylko kes bialka do pogryzienia.
  2. Wkladanie ryby do piekarnika w folii aluminiowej to pomylka, nie robisz nic innego jak ja dusisz. Rownie dobrze mozesz to zrobic w garnku. Ryba taka jak losos, najlepsza bedzie z grilla, ewentualnie z grillowej zebrowanej patelni, tudziez po prostu z patelni. I pamietac nalezy, ze rybe soli sie jak wolowine, oraz grzyby - PO PRZYGOTOWANIU, bo inaczej sie z niej kapec wydrenowany z wody zrobi, czytaj - SZAJS.
  3. Znaczki sa co najmniej dwa razy wieksze od tych zdjec.
  4. dla mnie zegarek idealny, czytelny, minimalistyczny. miód.
  5. Barristan Selmy

    Policzmy SEIKO 5

    o, monster po wizycie u stomatologa
  6. fajny bezel, tarcza tez rzadko spotykana
  7. Wlasnie sobie uswiadomilem,jak idiotyczne bylo moje pytanie. Prosze o usuniecie.
  8. To ile proponowac? 50zl? Znam goscia, sprowadza zegarki z ukrainy. Czasami zdarzaja mu sie perelki.
  9. Podziekowal bys za linka i za to ze z niego zrezygnowalem
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.