Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zelq

Replika Emporio Armani

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm ,czemu ach czemu ? ... bo ..płacą ? odkrywcze

No i dlatego że sa tacy którzy chca takie "cuda na paskach" kupować...

czy twierdzisz iz taka firma jak perfekt sprzedawana w kioskach ja zaplaci te beda dla nie robili mechanizmy? :)

A dlaczego nie?

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dlatego że sa tacy którzy chca takie "cuda na paskach" kupować...

ahhahah bo L V to szczyt szcytow w innej dziedzinie niz zegarki i taki GP nie bedzie sie wstydzil ze jego zegarki podpisuje firma gaciowa a jest zupelnie odwrotnie :)

A dlaczego nie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahhahah bo L V to szczyt szcytow w innej dziedzinie niz zegarki i taki GP nie bedzie sie wstydzil ze jego zegarki podpisuje firma gaciowa a jest zupelnie odwrotnie

A dlaczego nie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LV jest szczytem szczytów czego ?

eeeeeee torebek?:):);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żartowałem oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty żartowałeś, ale Kolega @yeti prawdopodobnie tak myślał.<br /><br />A swoją drogą, jak ma się cena takiego Gucia by GP do pierwowzoru od GP?<br /><br />

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wnioskuję o zamknięcie tematu, póki jest zachowana jeszcze jakaś kultura :)

Albo o przeniesienie do "po godzinach"

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yeti ale to wolny kraj jest (od jakiegoś czasu) i jak ktoś mądry powiedział "Nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba" - tym samym jeśli uważasz że zegarki markowane przez firmy ogólnie uznane za odzieżowe są extra to przecież nikt Ci nie broni ich nosić z dumnie podniesioną głową - to Twój wybór... Nawet możesz uważać że są lepsze i bardziej prestiżowe niż zegarki manufaktur które pracują od XXX lat i zajmują się stricte zegarkami... Ale błagam Cię nie narzucaj takiego poglądu innym... ;)

No chyba że w całej tej mocno wątpliwej merytorycznie dyskusji chodzi Ci o to żeby nabić sobie postów odpowiednią ilość... :D

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

np torebki paski buty czasami lozka okolary portfele walizki   :)    

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dtak posty sa mi potrzebne jak bede mial odpowiednia ilosc dostane fajny zegarek o GUCCIEG,,po 2 nie narzucam nic nikomu tylko staram sie tym co to uwazaja ze firmy gaciowe nie moga miec dobrych zegarkow,zamias Panowie wytrzeszczac oczy na tandetne omegi,certiny rolexy popatrzcie w bok ,mozna duuuzo ciekawych rzeczy zobaczyc. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dtak posty sa mi potrzebne jak bede mial odpowiednia ilosc dostane fajny zegarek o GUCCIEG,,po 2 nie narzucam nic nikomu tylko staram sie tym co to uwazaja ze firmy gaciowe nie moga miec dobrych zegarkow,zamias Panowie wytrzeszczac oczy na tandetne omegi,certiny rolexy popatrzcie w bok ,mozna duuuzo ciekawych rzeczy zobaczyc. :)

zamist wytrzeszczac oczy na tandetnego rolexa mamy "zobaczyc" ciekawe gucci?  :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie tak ,pewnie wiesz ze rolex klepie 1000000 -milion sztuk zegarkow rocznie  :)  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no... To juz jakiś absurd! Wymieńmy nasze szajsowate IWC na gustowne i cenione Gucie :D Gucci to zacna i ceniona manufaktura z wiekową tradycją! :D

Przecież post kolegi yetiego nt. tandetnych Omeg jest, jak pisany ironicznie. To stek bzdur!

Wnioskuję o zamknięcie tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co? To znaczy, że jest tandetny? A jak Mercedes "klepie" 1000000 auto rocznie to Mercedesy są tandetne? No logika godna 3latka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@StarskiPL

No właśnie! Chodzi o jakość, klasę, renomę. Trąca mnie ilośc produkowanych sztuk zegarkow przez Rolexa. To nie ma tutaj znaczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hahah ma znaczenie bo jaki to bedzie prestiz jak co 3 na swiecie bedzie nosil rolexa  albo jezdzil mrcedecem ,o jakosci juz pisalem i nie bbede sie powtarzal, 1000000sztyk to produkcja masowa  jak np zupki chinskie tez sa be :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupki chińskie są be, bo to tak, jakbyś żarł chleb z pawulonem :D

Ale Rolex - to zegarki, a Gucio - to torebki. Przecież to, co piszesz, to jakiś absurd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze (OBYM MIAL RACJE) posty kolegi yeti to zwykla prowokacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@pitzmaker

Tak to wygląda - jakiś stek bzdur. Tak, jakby pisany ironicznie. Wnioskuję, o zamknięcie tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ide wymienic moja tandetna Omege na Armaniego...

co za stek bzdur tu jest wypisywany.chyna ze to sa jakies jaja...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omegadeville nie obrazaj sie ty masz jakas tandetna ,jedna z kilkuset tysiecy omega ja mam nie za drogiego rzadkiego niespotykanego LV  i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@luki2323

Chodzmy razem. Wywalmy gdzies moją tandetną De Villkę, a kupmy gustownego, cenionego, prestiżowego i trwałego Armaniego. To jest klasa. Nie jakaś "Łomega" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.